Când jandarmii nu fac față, sunt chemați interlopii: cine l-a apărat pe Dragnea la proces

Autor: Ciprian Ioana - 11:54, 17 apr. 2019
Foto: Facebook Alex Nicodim

Termenele procesului lui Dragnea s-au transformat într-un circ, cu sute de persoane care protestează la Înalta Curte, susținători și contestatari deopotrivă.

Luni, 15 aprilie, a fost o astfel de zi, în care sute de persoane s-au adunat la ÎCCJ pentru a-l huidui pe liderul PSD, dar și pentru a-și arăta susținerea față de el. Printre susținători s-au numărat și membri ai unor clanuri interlope din București, cei care l-au mai apărat pe Liviu Dragnea și în trecut.

Mulți dintre ei sunt persoane cu probleme penale, alții însă au doar legături puternice în politică. De multe ori, ei fac legătura între politicieni și cei care vor să primească anumite contracte publice.

Cine sunt interlopii care l-au apărat, din nou, pe Dragnea la Înalta Curte

Luni, la Înalta Curte, Liviu Dragnea a fost susținut de aproximativ 300 de persoane. S-au adunat dimineață, de la ora 10, înainte ca liderul PSD să ajungă în fața judecătorilor.

Mobilizarea lor a fost orchestrată atent și pregătită din timp. Printre cei aflați în primele rânduri ale susținătorilor s-au aflat interlopi din Clanul Sportivilor și Clanul Cămătarilor, interlopi din Rahova și bugetari din așa numitul “batalion” Teleorman, potrivit unor surse citate de Adevărul.

Personajul care s-ar fi mobilizat exemplar și ar fi adus multe persoane în stradă ca să-l susțină pe Liviu Dragnea este Puiu Florian, potrivit surselor citate. El este extrem de apropiat de clanurile Sportivilor și Cămătarilor.

A fost văzut și el pe trotuar, alături de ceilalți susținători ai lui Liviu Dragnea.

Jurnalistul Virgil Burlă a publicat pe Facebook o poză în care susține că apar Florian Puiu (cel cu șapcă), care este și secretarul general al PSD Ilfov și Gabi Cioară (tot cu șapcă, membru al Clanului Sportivilor). Lângă ei apare un bărbat cu glugă, despre care jurnalistul susține că e Andi Corcău, polițist local în Sectorul 4 al Capitalei.

  • Citește continuarea AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI