Înscriere surpriză în partidul AUR. Cine li s-a alăturat săptămâna asta: ”Merită o şansă în momentul de faţă“

Înscriere surpriză în partidul AUR. Cine li s-a alăturat săptămâna asta: ”Merită o şansă în momentul de faţă“
Inscriere in partidul AUR

Raluca Amariei și Dan Rădulescu, doi foști membri USR, s-au alăturat partidului AUR, potrivit unui comunicat de presă. De menționat este că acești nou-veniți în AUR au demisionat din USR în anul 2020, iar motivul a fost ”diferențe accentuate de viziune”, potrivit comunicatului alianței.

Înscriere surpriză în partidul AUR

„Doi foşti lideri ai Uniunii Salvaţi România (USR), din aripa conservatoare a formaţiunii, aderă la Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR). După ce Amariei şi Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferenţelor tot mai accentuate de viziune şi de orientare doctrinară, aceştia au decis să se alăture Alianţei pentru Unirea Românilor, singurul partid care îşi fundamentează activitatea pe 4 mari valori: familia, naţiunea, credinţa şi libertatea”, se menționează în comunicatul transmis de AUR.

De altfel, Raluca Amariei, fosta membră USR, numește formațiunea o ”construcție îndrăzneață”, despre care speră să fie opțiunea de vot pentru mulți români în anul 2024.

„Am acceptat invitaţia celor doi copreşedinţi George Simion şi Claudiu Târziu de a participa la această construcţie îndrăzneaţă şi le mulţumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianţa pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are şansa să demonstreze că este o alternativă credibilă şi serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianţa pentru Unirea Românilor să fie opţiunea de vot pentru cei mai mulţi români, singura formaţiune care merită o şansă în momentul de faţă”, a spus Raluca Amariei, fostă membră a USR.

Nu este un caz singular

Și Dan Rădulescu crede că AUR este singura „zonă politică” din România care pune accentul pe familie, naţiune, credinţă şi libertate.

„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învăţământ incluziv şi performant şi pentru dreptul nostru constituţional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, naţiunea, credinţa şi libertatea”, a spu şi Dan Rădulescu, ce o să coordoneze departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

Potrivit Alianţei pentru Unirea Românilor, acest caz nu este unul singular, după ce alţi cinci consilieri locali din Capitală au plecat în vara anului trect din USR şi s-au alăturat partidului AUR.

„Opţiunea foştilor lideri de la USR, cu viziune creştină şi conservatoare, nu este singulară, alţi cinci consilieri locali de Bucureşti au plecat din USR şi au intrat în AUR în vara anului 2020, unul dintre aceştia fiind liderul consilierilor de la Sectorul 4, membru fondator al USB şi USR, Antonio Andruşceac, în prezent deputat AUR de Bacău”, se mai menționeazî în comunicatul transmis de AUR.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI