Inovația genială din magazinele Lidl România. Pentru ce vor primi bani clienții români

Inovația genială din magazinele Lidl România. Pentru ce vor primi bani clienții români
Surprize uriașe de la Lidl pentru clienții români

Lidl România a adus în prim-plan o inovație incredibilă și mult așteptată de clienți. Cumpărătorii români urmează să primească bani și diverse premii. Celebrul retailer german vine cu mai multe surprize pentru cei care sprijină lanțul uriaș de supermarket-uri. Cum poți pune mâna pe diferite sume de bani și pe cadourile oferite de magazine? Cu siguranță te va interesa anunțul! Ce trebuie să faci?

Surpriză din partea Lidl: bani și premii pentru clienți

Lidl vine cu noi surprize pentru clienții săi. Retailer-ul german a adus în prim-plan un program special în România. Șefii lanțului de supermarket-uri vor să ajute compania să descopere problemele existente în magazine.

Cumpărătorii care participă la campania menționată vor beneficia de premii atractive care cu siguranță le vor face cu ochiul. Mai exact, este vorba de multe vouchere de 100 de lei și telefoane de ultimă generație.

Lidl România pune la dispoziție cumpărătorilor o tabletă Samsung galaxy TAB S6 Lite şi două telefoane Samsung Galaxy S20 FE.

Pentru a câștiga unul din aceste premii trebuie să intri pe site-ul Lidl, să completezi un formular și să păstrezi bonul de cumpărături. Bonul este foarte important pentru că el este dovada că o persoană a fost în magazin și a întâmpinat o problemă pe care o reclamă acum.

Șefii retailer-ului vor ca în felul acesta să afle de la sursă care sunt lucrurile care trebuie rezolvate pentru ca afacerea să meargă așa cum ar trebui. Informațiile de la clienți sunt premiate.

Nou rival pentru Lidl

Gigantul Lidl are parte de o provocare în Marea Britanie. Mai exact, este vorba despre un nou rival care vine să îi facă concurență puternică din spate.

Motatos a stabilit deja parteneriate cu mai mulți distribuitori. Cei de la Manchester Evening News spun că va vinde „produse bine cunoscute care altfel ar risca să ajungă la groapa de gunoi”.

Printre acestea se numără articole care nu mai sunt vândute pe rafturi din cauza schimbărilor de ambalaj. De asemenea, clienții au la dispoziție și produse cu un termen de valabilitate redus și cu un preț mai mult decât accesibil.

Motatos are magazine în Suedia, Danemarca, Finlanda și Germania. Compania are pe rafturi produse de ambalaj mare, băuturi, gustări, produse de uz casnic, pentru animale de companie și de înfrumusețare. Pe site-ul său, Motatos spune că „vine în curând în Marea Britanie”.

,,Acesta este motivul”

„Cumpărătorii din Marea Britanie sunt incredibil de pasionați de sustenabilitate, dar au nevoie de modalități ușoare și rentabile de a face alegeri sustenabile care, adesea, vin cu un preț ridicat.

Acesta este motivul pentru care sunt atât de încântată să mă alătur Motatos, mai ales în acest moment al dezvoltării sale, după un succes incredibil pe alte piețe europene”, a spus Christabel Biella, manager de țară Motatos pentru Marea Britanie, a declarat pentru Manchester Evening News.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI