Informații de ultimă oră despre Mioara Roman. În ce stare se află, ce a povestit Oana Roman

Informații de ultimă oră despre Mioara Roman. În ce stare se află, ce a povestit Oana Roman
Oana Roman, dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale

Problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap Mioarei Roman. Oana Roman a făcut tot ce se poate pentru ca mama ei să aibă parte de îngrijiri speciale și a fost mereu alături de aceasta. Iată că vedeta a dezvăluit cum se mai simte fosta soție a lui Petre Roman.

Cum se simte Mioara Roman. Oana Roman a vorbit despre starea ei de sănătate

Oana Roman a găsit locul perfect pentru mama ei după ce a dus-o în mai multe unități pentru a avea parte de îngrijirea de care are nevoie. Vedeta a avut mare grijă de Mioara Roman, iar implicată a fost și Catinca Roman. Cele două au decis să o interneze pe fosta soție a lui Petre Roman într-un centru.

Mioara Roman este îngrijită foarte bine în respectivul loc. Oana Roman a mers în vizită la mama ei, explicându-le fanilor că nu a putut să o vadă pe aceasta foarte des în ultima perioadă. Vedeta a mărturisit că este mulțumită de faptul că mama sa este bine îngrijită în respectivul centru.

„Într-un final am venit la mama pentru că îmi era foarte dor de ea şi mă simt mult mai bine. Trebuie să aştept puţin pentru că mama este la ora de gimnastică.

Înainte de masă au ora de gimnastică, înainte de gimnastică sau după nu ştiu exact, face kinetoterapie şi masaj, apoi au o ora de gimnastică în fiecare zi.

Aştept să termine gimnastica, apoi să stau puţin de vorbă cu ea. Aici lucrurile sunt foarte bine organizate şi îngrijirea este una realmente impecabilă.”, a dezvăluit Oana Roman, pe Instagram.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

În trecut, Oana Roman discuta despre problemele de sănătate pe care le are mama sa. Vedeta explica faptul că Mioara Roman suferă de o boală care nu poate să fie controlată.

 „Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână!

E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată.”, spunea Oana Roman.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil”

De asemenea, Oana Roman s-a confruntat cu foarte multe critici după ce mama ei, Mioara Roman, a fost internată într-un centru. Vedeta a mărturisit că unitatea în care se află fosta soție a lui Petre Roman are toate facilitățile și nu seamnănă cu un azil.

„Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele.

Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii.”, mărturisea ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI