Informații de ultimă oră despre Mioara Roman. În ce stare se află fosta soție a lui Petre Roman

Informații de ultimă oră despre Mioara Roman. În ce stare se află fosta soție a lui Petre Roman
Femeia este internata intr-un centru

Noi detaii despre starea de sănătate a Mioarei Roman apar. Femeia are probleme de sănătate mari și fiica ei, Oana, a dus-o la un centru de tratament de lux pentru a avea parte de cel mai bun tratment. Chiar dacă boala ei este incurabilă, femeia nu se mai poate descurca singură, așa că fiicele sale au decis ca fosta soție a lui Petre Roman să fie într-un loc unde să aibă parte de îngrijirea cadrelor medicale.

Ce se întâmplă cu Mioara Roman

Acum, apar noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Catinca Roman a spus că mama ei a primit un tratament greșit, care i-a agravat condiția.

În ultimii ani, Mioara Roman a suferit mai multe operații. Într-un interviu, Catinca a oferit noi detalii despre cum se simte mama ei.

Vedeta a spus că este mulțumită de evoluția stării ei generale și de felul în care este tratată și îngrijită la centrul unde este internată.

Catinca a spus că problemele de sănătate din ultiul timp sunt efectul unui tratament greșit care i-a fost administrat de medici.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună”,a declarat Catinca, pentru fanatik.ro.

Fiica ei, Catinca, a vorbit despre starea în care se află

Cât despre vizitele la centrul unde mama ei este internată, Catinca spune că sunt permise pentru persoanele cu vaccin anti covid-19.

„Se poate merge, plus că și eu și mama suntem vaccinate. Totuși, suntem testați la intrare ca o măsură de precauție”, a completat Catinca.

Mioara Roman a trecut prin mai multe spitale și centre, însă fiica ei, Oana, pare că a găsit centrul de îngrijire perfect pentru ea.

Vedeta a vorbit pe larg pe internet despre hotelul de lux unde a decis să o ducă pe mama ei, spunând că este foarte mulțumită de cum este îngrijită și că starea mamei sale este una extrem de bună.

”Am fost astăzi la mama. Mama este foarte, foarte ok. Este mult mai bine, este îngrijită impecabil și sunt foarte fericită că ea este acolo, deocamdată.

Are un tonus foarte bun pentru că mediul în care se află este foarte bun, cu îngrijiri impecabile și parcă înflorește pe zi ce trece. Mulțumesc tuturor pentru treaba bună pe care o fac”, a spus Oana Roman.