20 sept. 2023 | 10:06

Inna, apariție de senzație pe rețelele sociale. Ținuta transparentă i-a pus în evidență formele voluptoase VIDEO

Monden
Inna, apariție de senzație pe rețelele sociale. Ținuta transparentă i-a pus în evidență formele voluptoase VIDEO

Inna a organizat, la începutul lunii septembrie, primul concert în Armenia. Evenimentul a fost susținut pe scena din orașul Yerevan, unde s-au adunat o mulțime de tineri. Apariția sa pe rețelele sociale a stârnit furori. Ținuta transparentă pe care a purtat-o a fost apreciată de internauți. Foto

Inna, primul concert în Armenia

În urmă cu mai mulți ani, când era la începutul unui drum ce avea să-i aducă succesul, Inna a mărturisit că una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut a fost să cânte. În rest, să facă oamenii fericiți și să călătorească. Se pare că muzica a ajutat-o să își împlinească toate cele trei aspirații.

Astăzi, Inna este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din țara noastră, apreciată de foarte mulți tineri. Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său real, a mărturisit că a moștenit talentul muzical de la bunicul și mama sa, care cântau la diverse evenimente.

Pe când avea 8 ani, a urmat cursuri de canto cu profesorul Traian Broască. Mai târziu, a participat la preselecțiile pentru trupa ASIA, însă nu a fost acceptată în formație. În 2007, i-a cunoscut pe membrii trupei Play&Win, cu care a înregistrat primul său album de muzică.

În 2008, a participat la audițiile pentru Eurovision cu piesele Goodbye și Sorry. Piesa Hot a fost difuzată pe radio în heavy-rotation, vedeta reușind să dea lovitura și peste hotare cu aceasta, fiind poreclită Inna Hot. Un an mai târziu, avea să semneze cu Casa Ultra Records din SUA.

Ce ținută sexy a purtat cântăreața

Inna nu i-a cucerit doar pe români, talentul său artistic fiind recunoscut și în afara granițelor țării. A cucerit inimile celor din Belgia, Rusia, Turcia, Olanda, Polonia, Bulgaria Serbia, Grecia și chiar Slovacia. A fost distinsă cu premii importante, cum ar fi Best Show, Best New Artist și Border Breaker.

Este una dintre puținele cântărețe din România care au cucerit topurile muzicale din străinătate. Inna are numeroase concerte și în afara granițelor țării noastre. Cel mai recent a avut loc în Armenia, potrivit informațiilor din spațiul public. Pe 9 septembrie, a cântat pe scena Fest Arena din orașul Yerevan.

A fost prima dată când Inna a cântat în Armenia, însă apariția sa pe scenă a încântat la maximum tinerii. Cântăreața a imortalizat câteva dintre momentele din orașul Yerevan și a publicat imaginile pe rețelele sociale. Străinii au complimentat-o și i-au adus numai laude:

„Ești atât de sexy! Nu știu cum rezistă materialul ținutei pe care o porți!”/ „Oh Doamne, arăți PREA BINE”/ „Superbă! Rar te văd în culoarea aceasta, dar îți vine perfect!”/ „A fost o experiență grozavă venirea ta în Armenia, Inna! Sperăm să te revedem”.

După cum se poate remarca și în fotografiile încărcate în galeria foto a acestui material, Inna a făcut senzația în Armenia. A optat pentru o ținută formată din două piese – un sutien și o fustă -, ambele transparente, de culoare maro și cu elemente foarte fine.

Ținuta purtată de Inna a făcut furori în mediul online, punându-i în evidență silueta perfectă în cele mai senzuale moduri. Urmașii lui Adam au rămas fără cuvinte la vederea imaginilor.

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
România, LIDER mondial. Decizie unică la Guvern. Nimeni în lume nu mai face asta
Capital.ro
Trucul banal care ține muștele la distanță, fără soluții chimice. Așa nu vor mai intra în casă
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro