Inna a ieșit la întâlnire cu Deliric. Ce au făcut, de fapt, cei doi în fața a mii de bucureșteni

Inna a ieșit la întâlnire cu Deliric. Ce au făcut, de fapt, cei doi în fața a mii de bucureșteni
Inna a ieșit la întâlnire cu Deliric. Ce au făcut, de fapt, cei doi în fața a mii de bucureșteni

Inna are o nouă relație, găsindu-și fericirea alături de rapper-ul Deliric. Cu toate că a încercat să își țină ascunsă relația, ei au fost surprinși în timpul unei întâlniri.

Inna a ieșit la întâlnire cu Deliric

Inna și Deliric nu se mai ascund de ochii curișilor. La început însă, cei doi au vrut să își țină povestea de dragoste ascunsă, dar niște indicii l-au dat de gol.

În urmă cu ceva timp, artista i-a transmis un mesaj public de ziua lui de naștere și au fost ”deconspirați” de o altă vedetă, care i-a numit un minunat ”cuplu”.

Dragostea dintre cei doi pare să fie mare, însă întâlnirea la care au fost prinși de paparazzi Spynews indică că este vorba despre o relație relaxată, nefăcând eforturi romantice extreme.

Se simt relaxați unul în preajma celuilalt

Îmbrăcată cu rochie albă, lungă și lejeră, și cu părul prins într-un coc lejer, Inna s-a așezat la masa unei terase, însoțită de iubitul ei, bineînțeles.

Acesta și-a comandat o ciorbă, iar ea și-a luat un pahar de vin alb, nefiind deloc cina romantică la lumina lumânării la care mulți se gândesc, semn că deja se simt relaxați unul în preajma celuilalt.

Ba chiar în timpul prânzului, cei doi au avut și momente în care nu și-au acordat deloc atenție, preferând să stea cu ochii pe telefoane. Însă atunci când și-au vorbit, chimia dintre ei a fost una clară. El râdea la ce spunea ea… și invers.

Cine sunt Inna și Deliric

Deliric, pe numele lui real, Răzvan Eremia, este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. El este fondatorul primului label independent de hip-hop din România, alături de care trupa a debutat în anul 1999, denumită C.T.C, din care mai fac parte DOC (Vlad Munteanu) și Vlad Dobrescu.

În ce o privește pe Inna, ea a revenit în atenția publicului, cu un concert de senzație. Așadar, pe data de 20 iunie, Inna a cântat alături de The Motans, Irina Rimes, Antonia, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Roxen la Romexpo, la „The Concert”, cel mai mare concert drive-in. Mai mult,  artista a acordat și un interviu în care a povestit că de-a lungul timpul a fost cerută chiar în căsătorie.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi,” a mărturisit Inna.
Inna este însă o personalitate foarte discretă, motiv pentru care multe dintre detaliile din viața solistei sunt încă neștiute. Chiar și așa, ea a decis să discute și să spună adevărul, recunoscând că a fost cerută în căsătorie, că a și acceptat, doar că nunta nu a mai avut loc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI