07 sept. 2021 | 13:57

Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc la Cimitirul Bellu. Primele imagini de la fața locului VIDEO

News
Înmormântarea lui Ivan Patzaichin are loc la Cimitirul Bellu. Primele imagini de la fața locului VIDEO
Inmormantarea lui Ivan Patzaichin are loc la Cimitirul Bellu. Primele imagini de la fata locului

Marele canoist român Ivan Patzaichin s-a stins din viață duminică, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani. Înmormântarea legendarului sportiv are loc marți, 7 septembrie, la Cimitirul Bellu din Capitală. Iată primele imagini de la fața locului.

Primele imagini de la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin a plecat dintre noi mult prea devreme, lăsând în urma sa o familie îndurerată și prieteni care nici acum nu-și pot reveni din șoc. După o lungă suferință din cauza cancerului, regretatul canoist a decedat la Spitalul Elias din București, unde era internat de mai mult timp. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Patzaichin a fost depus luni, 6 septembrie, la Clubul Sportiv Dinamo. Românii au venit în număr mare pentru a-i aduce un ultim omagiu sau pentru a-i aprinde o lumânare celui care a fost denumit cel mai mai mare canoist român din toate timpurile.

Marți, la 13:05, a început slujba religioasă în memoria fostului mare campion, care are loc la sediul clubului Dinamo din Ștefan cel Mare. Zeci de coroane și de lumânări au fost depuse de familie, rude și prieteni. Slujba de înmormântare va avea loc la Cimitirul Bellu, scrie GSP.

Ce vedete și-au luat rămas bun de la regretatul canoist român

Plecarea cortegiului funerar spre Cimitirul Bellu va avea loc la ora 14:00, pe următorul traseu: Dinamo – Șos. Ștefan cel Mare – Calea Dorobanților – Bd. Dacia – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Dimitrie Cantemir – Calea Șerban Vodă – Piața Eroii Revoluției – Cimitirul Bellu.

Zeci de români s-au strâns la clubul sportiv Dinamo, pentru a-l omagia pe Ivan Patzaichin. Regretatul canoist va fi înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Bellu din Capitală. Printre cei care au venit să își ia rămas bun de la celebrul sportiv se numără și Principele Radu, reprezentând Casa Regală, dar și Aurelian Temișan, soția lui, Monica Davidescu, și Horia Brenciu. La priveghi a fost prezent și liderul AUR, George Simion. Politicianul a depus și o coronă de flori din partea partidului pe care îl reprezintă.

Cel mai mare canoist al României a încetat din viață la vârsta de 71 de ani. Fostul mare sportiv era internat la Spitalul Elias din București, după ce a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Starea sa de sănătate s-a agravat în ultimul timp. Patzaichin se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic și refuza să vorbească la telefon. Nu voia ca oamenii pe care îi iubea să-l vadă că suferă, ci a preferat să fie singur cu durerea lui, departe de ochii cunoscuților.

Parteneri
BREAKING NEWS! Florin Piersic a fost transportat de urgență la București! Primele imagini, după ce infecția a ajuns în tot corpul
Redactia.ro
3 zodii care au șanse să câștige la Loto în această lună. Se pare că norocul este de partea lor
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Revenire de senzație pentru Chefi. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au început
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Pot rămâne FĂRĂ LOCUINȚĂ în orice moment. Pericol total pentru zeci de mii de oameni din ROMÂNIA
Capital.ro
Orașul în care Primăria transformă o baltă în parc cu 20 de milioane de euro. Urmează exproprierile!
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Se ADAUGĂ VECHIME în muncă! SCHIMBAREA de la PENSIE
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro