Îngrozitor! Un bebeluș, din Bihor, a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a atacat echipajul SMURD

Îngrozitor! Un bebeluș, din Bihor, a murit după ce s-a înecat cu o bomboană. Familia a atacat echipajul SMURD
Un bebeluș, din Bihor, a murit după ce s-a înecat cu o bomboană

Un copil, în vârstă de doar un an, a decedat după ce s-a înecat cu o bomboană. Tragicul incident a avut loc în Bihor. Părinții au dat vina pe echipajul SMURD și i-au luat la bătaie.

Copil decedat după ce s-a înecat cu o bomboană

Părinții i-au oferit celui mic o bomboană, apoi a urmat tragicul incident. Aceștia și-au luat ochii de la el timp de câteva secunde, iar acesta s-a înecat. Familia a încercat să-l salveze, în același timp sunând la 112. Cadrele medicale au ajuns la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru a salva viața copilului, declarând deceseul.

Familia copilului au considerat că echipajul de pe SMURD nu a fost în stare să le salveze fiul, așa că și-au vărsat nervii pe aceștia. Pe lângă vorbe dure și înjurii, oamenii au ajuns să distrugă ambulanța. Șoferul a primit și el lovituri la nivelul capului și abdomen. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ultraj și distrugere.

„În data de 24 iulie, în jurul orei 20:45, în dispecerat a fost primit un apel prin 112, cu privire la un copil de un an care s-a înecat cu o bomboană în comuna Derna. La locul evenimentului a fost mobilizat echipajul de pompieri paramedici din cadrul Detașamentului de pompieri Marghita. La sosirea la adresa indicată, echipajul a fost agresat verbal și fizic iar ambulanța SMURD a fost vandalizată de către persoanele aparținătoare.

Conducătorul ambulanței a suferit contuzii în zona capului și în zona abdomenului, iar ceilalți membri ai echipajului au fost agresați doar verbal”, a declarat maiorul ISU Crișana, Camelia Roșca.

Bebeluș de 3 luni, mort într-un accident rutier

Un teribil accident rutier a avut loc între Răcăciuni și Orbeni. În total au murit șapte oameni, iar cinci au fost răniți grav. Un autovehicul van care mergea spre Constanța, în vacanță, cu 7 oameni, toți rude, au intrat dintr-o dată pe contrasens și a lovit un Mercedes înmatriculat în Marea Britanie.

În mașină se afla o familie care se îndrepta spre Suceava. Autovehiculul era condus de un bărbat de 37 de ani, soția acestuia și cei trei copii ai lor, unul de 7 ani, unul de 3 ani și un bebeluși de doar 3 luni. Din păcate, în urma impactului, mama copiilor, bebelușul de 3 luni și cel mare de 7 ani au decedat.

Copilul de 3 ani a scăpat cu răni ușoare, iar tatăl a fost și el rănit. Șoferul van-ului a scăpat cu viață, însă din mașina lui au murit patru femei și o tânără de 18 ani. Un alt a fost rănit și un copil de 15 ani, fiind în stare gravă.

Urmăriți Playtech.ro și pe