Ingredientul care trebuie adăugat în apa unde fierb cartofii. Vor ieși delicioși dacă procedezi așa

Ingredientul care trebuie adăugat în apa unde fierb cartofii. Vor ieși delicioși dacă procedezi așa
Ce ingredient te ajuta atunci când ai poftă de cartofi fierți

Multe gospodine visează să le pună pe masă celor dragi cartofi delicioși și pufoși, însă de multe ori uită să adauge un ingredient esențial în oala unde fierb legumele. O să observi că toată lumea o să îți mai ceară o porție dacă recurgi la un truc absolut fantastic atunci când gătești!

Ce ingredient te ajută să pregătești cei mai buni cartofi

Cartofii pot să fie integrați în tot felul de rețete, ba chiar și mâncați fără alte produse pe lângă, fiind extrem de buni dacă sunt gătiți într-un mod corect. În cazul în care visezi ca aceste legume să aibă un gust delicios, este momentul să recurgi la un ingredient secret care o să te salveze de fiecare dată!

De multe ori, cartofii fierți ies mult prea moi, însă bucătarii pricepuți recurg la tot felul de trucuri pentru a se asigura că aceste produse o să fie pufoase și gustoase. O să vezi că toată familia o să te felicite după ce o să guste din legumele tale! Este mai simplu ca niciodată să ai cea mai bună mâncare.

Gătitul poate să devină o plăcere dacă te folosești de trucurile potrivite. Este necesar să pui zeamă de lămâie în apa în care fierb cartofii pentru ca aceștia să aibă o textură potrivită și un gust uluitor, potrivit Impact.ro. O să recurgi la respectivul ingredient de fiecare dată și nu o să te mai oprești din mâncat!

Cum poți să fierbi cartofii în 10 minute. Tot ce trebuie să faci

Te grăbești să pleci undeva, însă ai poftă de cartofi fierți sau de un piure delicios? Nimic mai simplu! Află că există o rețetă care o să te facă să nu mai petreci prea mult timp în bucătărie. Cartofii tăi sau alte legume o să fie gata în 10 minute, astfel că multă lume o să își dorească să îți afle secretul.

Trebuie să pui legumele într-o pungă de plastic, apoi să adaugi 100 ml de apă. Leagă bine punga pentru ca să nu intre aer. Aceasta trebuie să fie lăsată într-o farfurie și înțepată în mai multe locuri folosind o scobitoare. Lasă totul în cuptorul cu microunde timp de 10-12 minute la cea mai mare putere.

Bineînțeles, este necesar să te gândești ce cantitate de legume îți dorești să fierbi pentru a seta timpul de fierbere. O să vezi că poți să faci o garnituă de piure de legume pentru friptură în doar câteva minute, fără prea mult efort! Desfă cu grijă punga, apoi transferă legumele pe o farfurie și condimentează-le.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI