Ingredientul banal care topește grăsimea de pe burtă. Trebuie să îl mănânci în fiecare zi

Topește grăsimea de pe burtă.

Dacă colăceii nu îți dau pace și vrei să scapi de câteva kilograme în plus, atunci te poți folosi de o legumă care topește grăsimea de pe burtă. Consumată zi de zi, leguma aceasta va deveni aliatul tău în dietă.

Ingredientul banal care topește grăsimea de pe burtă

Practic, nu vorbim despre o anumită cură de slăbire, tot ce trebuie să faci este să introduci aproximativ 80 – 100 de grame de ceapă roșie în alimentația zilnică. Însă trebuie să fim atenți ca alimentația să fie una sănătoasă și să conțină nutrienți și vitamine.

Nutriționiștii susțin că doar după o lună, în care ați consumat zilnic între 80 și 100 de grame de ceapă roșie crudă, veți fi surprinși într-un mod plăcut. O să observați că ați dat jos cel puțin câteva kilograme fără a face nici cel mai mic efort, potrivit clickpentrufemei.ro.

Ceapa, mai ales cea roșie, conține compuși activi care ajută digestia. Acești compuși pe care  ceapa roșie îi conține fluidifică sângele, previne formarea trombilor și reduc nivelul colesterolului tău. Nutriționiștii mai spun că, ceapa roșie are de două ori mai multe proprietăți antioxidante spre deosebire de ceapa albă.

Antioxidanți

Ceapa roșie este o adevărată sursă de flavonide și polifenoli, antioxidanți care previn degradarea celulară. Aceștia combat formarea tumorilor și reduc dramatic procesele inflamatorii.

Potrivit oamenilor de știință, o porție bună de ceapă roșie, adăugată zi de zi în meniu, este mult mai eficientă pentru sănătatea organismului decât orice supliment alimentar pe bază de antioxidanți. Acest lucru se datorează faptului că organismul recunoaște mult mai ușor nutriții atunci când provin din surse naturale decât atunci când vorbim despre produși de sinteză.

Ceapă roșie
Banalul aliment care topește grăsimea de pe burtă. Trebuie să îl mănânci în fiecare zi

Ceaiul din coji de ceapă

Consumată zilnic, ceapa roșie întărește celulele, reduce procesele inflamatorii și ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare, dar și la diabetul. Ceaiul obținut din cojile de ceapă este indicat pentru tratarea afecțiunilor în gât, a răcelilor sau a durerilor în piept.

E bine de știut că, ceapa odată cojită trebuie consumată imediat, altfel devine toxică. Ceapa nu trebuie păstrată în frigider.

Ceapa roșie se păstrează în locuri răcoroase, uscate și bine aerisite. Nu trebuie ținută în frigider sau pungi de plastic, pentru că în ambele cazuri se deteriorează mai repede. Odată ce ați curățat sau tocat ceapa, consumați-o, altfel își pierde calitățile, devenind toxică. Nu consumați ceapă ce prezintă zone putrezite, pete sau mucegai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI