Ingredientele secrete care îți cresc tufele de castraveți. Sunt ieftine și cât se poate de naturale
Tufele de castraveți le dau bătăi de cap grădinarilor pricepuți, dar acum toate problemele privind creșterea lor o să fie rezolvate. Secretul constă în câteva ingrediente simple și naturale, așa că nu va dura mult timp până când grădina ta o să fie invidiată de toată lumea.
Ingredientele miraculoase pentru tufele de castraveți. Ce folosesc cei mai iscusiți grădinari
Tufele de castraveți sunt extrem de greu de întreținut, așa că multe persoane apelează la unele produse ce nu sunt chiar așa de naturale pentru a le menține. Temperatura, excesul de umiditate și alți factori climatici afectează grav plantele. Ele își pot pierde florile, frunzele se pot îngălbeni și creșterea o să fie extrem de afectată.
Grădinarii recurg, de multe ori, la fel și fel de substanțe chimice, dar ele sunt foarte greu de îndepărtat și nu sunt recomandate atunci când vine vorba despre consumul legumelor. Pentru a evita acești produși ce pot să producă probleme de sănătate, există câteva ingrediente naturale, ieftine și bune ce vor face adevărate miracole în grădina ta.
Se poate obține imediat o soluție făcută din zer și tinctură de iod. Bineînțeles, zerul poate să fie înlocuit cu chefir degresat sau lapte degresat. Efectul o să fie unul uluitor, mai ales pentru că tufele de castraveți o să crească mult mai repede decât se așteaptă orice grădinar. Îngrășământul natural va ține departe și bolile legumelor, căci frunzele o să fie acoperite cu o peliculă subțire după stropirea cu aceste ingrediente.
Ce soluție secretă poți să folosești pentru grădina ta
Pentru a face îngrășământ natural chiar acasă, o să ai nevoie de 9 litri de apă stătută, fără clor, 1 litru de zer și 20 de picături de tinctură de iod. Apa se va amesteca cu iodul și zerul, iar apoi, soluția va putea să fie folosită pentru fertilizare foliară și radiculară. Este important ca plantele să aibă parte de o îngrijire mult mai bună pentru a putea să crească frumos. Alimentele o să bucure toată familia, mai ales pentru că o să fie foarte gustoase după ce se aplică această soluție!
Este important ca fertilizarea foliară să fie aplicată în fiecare săptămână, o singură dată. Tufele de castraveți pot să fie stropite dimineața, seara, sau în zilele în care temperaturile nu sunt foarte ridicate și nici nu plouă. În același timp, fertilizarea radiculară se aplică pe un sol umed din două în două săptămâni. La fiecare plantă trebuie să primească câte 500 sau 1000 de ml.