Substanțele care îți garantează o recoltă bogată de ardei. Truc secret direct de la producător

Substanțele care îți garantează o recoltă bogată de ardei. Truc secret direct de la producător
Trucuri de la producători. Cum cresc, de fapt, tufele de ardei

Fiecare grădinar iscusit are o recoltă bogată de ardei, așa că nu mai sta pe gânduri și cultivă aceste legume în propria grădină! În cazul în care nu știai cum să îngrijești producția, există un mic secret oferit chiar de producători ce te va ajuta pe viitor.

Truc pentru creșterea ardeilor. Ce folosesc producătorii

Grădina ne poate da mari bătăi de cap, chiar dacă satisfacția este una enormă în momentul în care observăm ce legume gustoase ies chiar după muncă noastră. Dacă vrei să cultivi ardei și să bucuri toată familia cu talentul tău la grădinărit, ascultă de sfaturile producătorilor pricepuți. 

În cazul în care deja ai avut ardei în grădină, dar anul acesta ei sunt mici și refuză să crească, este posibil să nu aibă parte de nutrienții vitali. Cumva, aceste legume refuză să se dezvolte pe solurile cu pH acid, așa că este nevoie ca pământul să fie alcalinizat.

Ingredientele simple folosite de grădinari. O să vezi imediat rezultate

Bineînțeles, acest lucru nu este ușor de făcut, dar producătorii au un secret. Trebuie să renunți imediat la substanțele chimice atunci când vine vorba de propria grădină și să te îndrepți spre metode bio, mult mai ușoare și accesibile oricui. Pe lângă faptul că o să economisești timp și bani, legumele tale vor avea parte de mediul de care au nevoie.

Cei mai iscusiți grădinari și-au făcut propria soluție, așa că o să ai nevoie de 9 litri de apă stătută, un pahar de 200-250 de cretă mărunțită și 1 litru de infuzie de iarbă. Dacă nu există ultimul ingredient, acesta poate să fie înlocuit cu o cutie de chibrituri de uree sau nitrat de amoniu.

Secretul ardeilor s-a aflat. De ce au nevoie pentru a crește

Soluția este foarte ușor de făcut. Toate ingredientele trebuie amestecate, calciul intrând în combinație cu azotul. Dacă nu ar exista acest truc, el nu s-ar asimila și secretul nu ar funcționa. După ce s-a ajuns la un produs final, acesta trebuie aplicat pe legume. Pentru fiecare tufă de ardei, se vor folosi în jur de 900-1000 de mililitri.

În momentul în care soluția este aplicată, trebuie respectați anumiți pași. Spre exemplu, fertilizarea trebuie să fie făcută seara, pe un sol umed. Dacă pământul este acid, acest truc bio trebuie să fie repetat la 7-10 zile pentru a se vedea rezultatele. După ce s-au respectat toate instrucțiunile, tufele de ardei o să crească și toată lumea o să laude grădina!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI