ING, anunț important pentru clienții săi. Ce se întâmplă: ”E cazul să fii suspicios”

ING, anunț important pentru clienții săi. Ce se întâmplă: ”E cazul să fii suspicios”
Raufacatorii momesc romanii pe retelele de socializare sa devina carausi de bani

ING, anunț important pentru clienții săi. Ce se întâmplă și de ce este cazul să devii suspicios, vezi în rândurile de mai jos.

ING Bank avertizează românii să nu devină cărăuși de bani. Își pot pune în pericol chiar viața

ING Bank a lansat un avertisment de ultimă oră pentru toți clienții săi, dar despre care ar treui să știe toți românii. Mai exact, cei de la ING Bank îi avertizează românii în legatură cu mesajele care vin pe rețeaua de socializare Facebook, prin email, și care par “prea frumoase pentru a fi adevarate”.

ING Bank îi sfătuiește pe aceia care primesc așa ceva să fie foarte suspicioși în legatura cu aceste mesaje, întrucât este foarte posibil ca ele să fie pur și simplu niște mari păcăleli.

Mesaje frumoase, afaceri ilegale

În plus, ING Bank anunță că de cele mai multe ori în spatele acestor mesaje frumoase se ascund afaceri ilegale, și poate chiar periculoase pentru viața celor care aleg să se implice în ele, iar de acest lucru ar trebui să afle toți românii.

Astfel, ING Bank anunță că romanii care devin carausi de bani, sub orice forma, vor fi trași la răspundere în fața legii pentru acțiunile pe care le întreprind, ceea ce a informat și Poliția Română în repetate rânduri pentru cetățenii din toată țara.

Campanie menită să îi învețe pe români să nu devină cărăuși de bani

În prezent există o întreagă campanie menită să-i convingă pe români să nu se implice în acțiuni ilegale, însă nu toți românii conștientizează cât de periculos poate fi să ajungi cărăuș de bani, ING Bank lansând un avertisment asemănător încă de acum câteva luni.

Astfel, ING Bank îi informează pe români romanilor că dacă primesc vreodată vreo propunere de acest fel, ar trebui să o ignore complet, și să nu acceseze vreun link din vreun mesaj pe care îl primesc împreună cu o astfel de propunere.

Nu oferiți datele personale nimănui

În plus, ING Bank le spune deasemenea românilor să nu-și ofere datele nimănui, indiferent cât “de încredere” pare persoana de la care vine mesajul, iar asta pentru că pot avea datele furate fără să își închipuie, și fără a putea rezolva în vreun fel situația.

De asemenea, ING Bank cunoaște foarte bine câți români sunt afectați de problemele acestea, iar acum încearcă să ajute pe toată lumea să nu mai ajungă în aceste situații, să evite cazurile neplăcute în care pierd bani pe care nu-i mai pot recupera niciodată, sau în care se poate întâmpla ceva și mai grav.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI