ING Bank: Toți clienții sunt vizați de acest anunț important. Se întâmplă chiar acum pentru toți

ING Bank: Toți clienții sunt vizați de acest anunț important. Se întâmplă chiar acum pentru toți
ING Bank: Toți clienții sunt vizați de acest anunț important. Se întâmplă chiar acum pentru toți

ING Bank România lansează o ofertă pentru românii care vor să își cumpere casă. Oferta este concepută să susțină planurile clienților de a achiziționa o locuință chiar și în acest context economic nou, imprevizibil. Astfel, ING Bank România vrea să ofere produse care să asigure protecție în cazul posibilelor fluctuații ale dobânzilor, în plus încurajând o contribuție mai ridicată din partea acestora.

ING Bank: Toți clienții, vizați de acest anunț important. Ce se întâmplă chiar acum pentru toți

Clienții ING Bank care vor contribui cu un avans mai mare de 25% din valoarea proprietății pe care o vor cumpăra beneficiază de un discount de 0,5% la rata dobânzii aplicată creditului. Astfel, aceștia pot economisi aproximativ 200 de lei/lună, ceea ce semnifică o reducere de circa 17% din rata lunară achitată.

Pentru a putea întâmpina nevoile clienților noștri în acest context încă imprevizibil pentru noi toți, ne-am revizuit produsele și credem că punem la dispoziție una dintre cele mai bune oferte de pe piața din România pentru achiziția unei locuințe. Contribuția clienților la achiziția locuinței pornește de la 15%, cu un discount de dobândă de 0,5% pentru o contribuție proprie care depășește 25%. Oferta de dobândă fixă, pentru produsul 7FIX, este foarte competitivă.

ING Bank România lansează o ofertă pentru românii care vor să își cumpere casă
ING Bank România lansează o ofertă pentru românii care vor să își cumpere casă

Clienții, sfătuiți bine de ING Bank

Astfel, ne dorim să oferim clienților predictibilitatea ratei de plătit pentru următorii șapte ani și, în același timp, protecție în cazul fluctuațiilor indicilor de referință variabili. Totodată, credem în continuare în politica noastră de creditare responsabilă și în faptul că trebuie să ne sfătuim cât mai bine clienții în perioada următoare. De aceea, încercăm să asigurăm prin oferta noastră un minim de predictibilitate în ceea ce privește rata lunară, cu recomandarea către clienți de a contribui peste pragul de 15% la achiziția locuinței, o abordare prudentă pe termen mediu și lung”, a declarat Roxana Cristea, Head of Lending, ING Bank România.

ING Bank și-a adaptat oferta și pentru clienții care nu dispun de un avans de peste 25%. Aceștia pot contracta un credit ipotecar cu avans minim de 15% din valoarea locuinței, cu o dobândă în continuare competitivă față de cele din piață. Noua ofertă de credit ipotecar este accesibilă atât clienților cu vechime în cadrul ING, cât și clienților proaspeți veniți.

ING pune la dispoziția clienților 7FIX

Obținerea acesteia nu este condiționată de încasarea veniturilor la ING Bank România. În plus, ING pune la dispoziția persoanelor fizice creditul 7FIX, care oferă predictibilitate și protecție timp de 7 ani, rata lunară de plată fiind fixă. Perioada de analiză a solicitării de credit este mult sub media altor programe de creditare. Începând cu al optulea an, dobândă este variabilă, calculată ca suma între marja fixă de 2,56% și indicele IRCC.

În plus, dacă suma împrumutată depășește pragul de 400.000 de lei, dobânda scade de la 5,00%, la 4,70% pentru creditul cu rată fixă (7FIX) și 4,60% pentru cel cu rată variabilă. De asemenea, pentru creditul ipotecar cu rata variabilă, dobânda este între 4,60% și 5,67%, iar pentru creditul 7FIX este între 4,70% si 5,80%, în funcție de variabilele de avans, perioadă și asigurare luate în calcul.

Creditele sunt acordate în lei

Indiferent de valoarea avansului plătit, creditele acordate sunt în lei, neexistând astfel riscul de curs valutar pe termen lung. Pentru clienții care vor transfera suma în euro către vânzător, banca oferă comision zero de transfer și un curs de schimb valutar preferențial.

Totodată, de la momentul solicitării, toți clienții au la dispoziție 90 de zile în care oferta rămâne valabilă/rezervată. În situația în care prețurile produselor ING Bank scad între timp, iar aplicația încă se află în analiză, clientul va primi în continuare cea mai mică dobândă disponibilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI