Informații șocante în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă în spatele gratiilor: “Nu mai pot”

Informații șocante în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă în spatele gratiilor: “Nu mai pot”
Noi detalii în cazul Caracal! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă în spatele gratiilor?

Noi detalii despre cazul Caracal! Dincă a făcut un gest extrem. Ce spun surse din peritenciar despre șederea sa acolo și de ce se tem unii colegi de celulă de el? Ce s-a petrecut în urmă cu puțin timp în satele gratiilor?

Ce s-a întâmplat cu Gheorghe Dincă în spatele gratiilor?

Gheorghe Dincă a fost și va rămâne una dintre cele mai discutate și urâte persoane din România. Cazul Caracal este pe rol deja de luni bune, dar nicio urmă de concluzii. Cel care a recunoscut în vara lui 2019 că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu își ispășește pedeapsa, până la condamnarea definitivă, alături de complicele său – Ștefan Risipițeanu. Bărbatul în vârstă de 66 de ani este acuzat de către judecători de opt infracțiuni. Inculpatul a fost trimis în închisoare în luna ianuarie a anului curent pentru: traficul de minori, viol, omor calificat, dar și profanare de cadavre sau morminte.

Complicele bărbatului a fost și el autorul abuzurilor aduse asupra Luizei, motiv pentru care magistrații au hotărât să-l trmită în instanță sub acuzația de viol. La momentul actual, Dincă are o nouă pretenție și le dă mari bătăi de cap autorităților și colegilor de celulă din cauza pretențiilor sale. Acestea vrea să aibă parte de pază dublă din cauza faptului că se teme de familiile Alexandrei și Luizei.

Noi detalii în cazul Caracal!Ce face Dincă în spatele gratiilor?
Noi detalii în cazul Caracal!Ce face Dincă în spatele gratiilor?

”La pușcărie este păzit foarte bine, iar la tribunal, își dorește să fie la fel, pentru a se evita incidentele cu părinții supărați”, au dezvăluit surse din apropierea cazului Caracal, potrivit celor de la wowbiz.ro.

“S-a plâns că nu mai rezistă în celulă, că vrea să se termine totul. Nu se simte bine și îl afectează orice lucru, mai ales că procesul va fi unul dur. Omul a zis clar… «nu mai pot, o să clachez». Cam asta este starea lui acum”, a mai fost dezvăluit despre autorul crimelor din Caracal.