Cazul Caracal ia o turnură neașteptată. Familia Alexandrei Măceșanu: “Dumnezeu nu doarme”

Cazul Caracal ia o turnură neașteptată. Familia Alexandrei Măceșanu: “Dumnezeu nu doarme”
Impact.ro: Motivul pentru care familia Alexandrei Măceșanu vrea să mute locul procesului în cazul Caracal

Conform unor informații de ultimă oră, transmise celor de la impact.ro, Gheorghe Dincă și-ar fi schimbat din nou declarațiile. Cât despre stadiul în care se află dosarul, secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a audiat, miercuri polițiștii și procurorii care au fost acuzați în dosar.

Cazul Caracal ia o turnură neașteptată

Surse apropiate familiei Măceșanu, au declarat celor de la impact.ro, că unchiul Alexandrei Măceșanu este cel care susține că Gheorghe Dincă și-ar fi schimbat din nou declarațiile. Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal și complicele său, Ștefan Risipițeanu rămân în continuare în arest preventiv. Tribunalul Olt a dispus în data de 7 februarie menținerea acestei măsuri preventive față de cei doi inculpați. Cererea de eliberare a lui Ștefan Risipițeanu a fost respinsă de Curtea de Apel Craiova. Gheorghe Dincă este acuzat de următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat, profanare de cadavre, iar Ştefan Risipiţeanu este acuzat pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de viol.

Familia Alexandrei Măceșanu: “Dumnezeu nu doarme”

După ce le-a declarat procurorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă și-a retras declarațiile și susține că este nevinovat. Anunțul a fost făcut pubilic de către unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, printr-o postare pe Facebook. De asemenea, Alexandru Cumpănașu a mai dezvăluit că are informații potrivit cărora Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție, ar urma să-l trimită în judecată pe procurorul Popescu, cel care a gestionat cazul Caracal și care a decis că nu e nevoie să intre în casa lui Dincă imediat ce  locația a fost identificată, deși fata reclamase că este răpită și violată.

Cazul Caracal ia o turnură neașteptată. Familia Alexandrei Măceșanu: “Dumnezeu nu doarme”
Cazul Caracal ia o turnură neașteptată. Familia Alexandrei Măceșanu: “Dumnezeu nu doarme”

„Dincă nu mai recunoaşte uciderea Alexandrei! Am avut tot timpul dreptate (…) În zilele următoare vom anunţa ce măsuri vom lua faţă de această evoluţie. Dragi români, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție (SIIJ) a audiat miercuri pe toți polițiștii și procurorii care au lăsat-o pe Alexandra să fie traficată. Din informațiile mele se pregătește trimiterea în judecată a procurorului Popescu dar și a mai multor polițiști din Caracal care în acea noapte nu și-au făcut datoria‼ Toate acestea se întâmplă ca urmare a uneia din plângerile penale depuse de mine‼Dumnezeu nu doarme‼ Urmează operatorii STS și multi alții‼”, a scris unchiul Alexandrei Măceşanu pe Facebook.