Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Anamariei Prodan. Cum se simte după episodul violent cu Reghecampf

Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Anamariei Prodan. Cum se simte după episodul violent cu Reghecampf
Cum se simte Anamaria Prodan la două săptămâni după scandalul violent cu Reghecampf?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost recent protagoniștii unor scene șocante. Cei doi s-au bătut în plină stradă după ce impresara nu l-ar fi lăsat pe antrenor să ia contact cu fiul pe care îl au împreună. Agentul FIFA a ajuns pe mâna medicilor la scurt timp după ce a fost agresată de încă soțul său. Ambii s-au ales cu urme ale violențe și au ajuns la INML pentru a-și scoate certificate medico-legale. Cum se simte fosta prezentatoare de TV la două săptămâni după scandalul din stradă?

Detalii despre starea de sănătate a Anamariei Prodan: cum se simte impresara după scenele violente cu Laurențiu Reghecampf?

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unui scandal uriaș. Cei doi s-au luat la palme în public în urmă cu două săptămâni. Totul a degenerat de la o ceartă dintre foștii parteneri. Ambii soți au acuzat lovituri pe corp și la nivelul feței. Celebra impresară a ajuns la spital la doar câteva zile de la incident pentru îngrijiri medicale.

Cea din urmă chiar a fost surprinsă cu o orteză la mână și un picior în ghips. În unele imagini se putea vedea cum vedeta șchiopătează cu ajutorul unor cârje spre sediul INML, acolo unde a mers pentru a obține un certificat medico-legal. Antrenorul a preferat să rămână în umbră după episodul șocant, lucru pe care l-a făcut și Ana.

Surse apropiate de blondină susțin că ea se simte bine și că încearcă să se concentreze pe proiectele pe care le are în România, Dubai și Statele Unite ale Americii.

,,Din fericire, piciorul și mâna se vindecă și, în scurt timp, Ana nu va mai avea niciun fel de probleme și, așa cum o știe toată lumea, fiind o persoană activă, își va relua activitatea. Are multe proiecte în Dubai, în America sau aici și se va concentra pe ele și pe familie. Cert e că e bine, se simte bine”, au povestit prietenii fostei prezentatoare de TV, pentru wowbiz.ro.

Decizia instanței după scandal

Instanța a decis că Anamaria Prodan nu mai are voie să se apropie la o distanță mai mică de 300 de metri de antrenor pentru următoarele două luni. În același timp, femeia nu are voie nici să îl contacteze telefonic pe încă soțul ei, prin corespondență sau orice alt mod.

Sportivul are și el interzis să se apropie de fosta parteneră la o distanță mai mică de 200 de metri timp de patru luni, dar nici să ia legătura cu aceasta.