Informații de ultimă oră despre Rică Răducanu, infectat cu covid-19. Soția lui a ajuns la ATI

Informații de ultimă oră despre Rică Răducanu, infectat cu covid-19. Soția lui a ajuns la ATI
Noi informatii despre starea de sanatate a lui Rica Raducanu

Rică Răducanu și soția sa sunt internați în spital din cauza noului coronavirus. Acesta a intrat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a spus prin ce trece în aceste momente.

Informații de ultimă oră despre Rică Răducanu, infectat cu covid-19

Rică Răducanu a spus că se simte bine, însă soția sa a fost cea care s-a simțit mai rău din cauza noului virus.

”Ne mai arde de somn, ma bucur ca ne mai ridici moralul, Cătălin Măruță, le-am zis la toti sa se uite la Pro TV. Eu stau in pat, am facut două injectii, puteam sa stau si acasa, dar poate faceam o smecherie. Soția mea e la terapie intensivă, am vorbit cu ea. Eu nu am simptome, am făcut o injectie in burta, m-au controlat la plamani, nu stiu cum e treaba asta, dar mai trebuie sa mai stau o saptamana. Daca vreau sa ma duc acasa, pot sa ma duc, dar daca sunt singur, nu pot sa stau. Aici am o sticla mai mare cu mine (nr . rade). E urata de tot boala, eu inca nu sunt bolnav rau, dar sa aveti grija, ca e rau sa ajungi in spital. Pe medici nici nu poți să-i vezi, saracii, sunt cu combinezoane, isi fac treaba, dar nu-i stii la fata. Cu sotia vorbesc prin telefon,îmi pune poze pe Whatsapp. Eu vă pup pe toți, sa ne vedem sanatosi, sa ne distram, ca nu ne mai arde de nimic. Mi-e dor sa fac ceva, sa revenim la viata normala”, a spus Rică Răducanu, în direct, pentru emisiunea ”La Măruță”, de la PRO TV.

Rică Răducanu, despre rolul din filmul ”Legiunea Străină”

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu s-a născut la data de 10 mai 1946, în Vlădeni, județul Ialomița. Rică Răducanu este un fost fotbalist român, portar. El a activat în echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal 1970 din Mexic. Pentru această performanță, Rică Răducanu a fost decorat în martie 2008 cu Ordinul „Meritul Sportiv” clasa a III-a.

De asemenea, Rică Răducanu a activat și ca actor, iar regizorul Mircea Daneliuc i-a oferit rolul unui afacerist veros, pe nume Maricel, în filmul „Legiunea străină“. Deși a făcut față cu brio sarcinilor, totuși, a fi actor, i s-a părut mai greu ca la fotbal.

„Da, tăticu’, drept să-ţi spun, prima dată am luat-o ca o glumă. Când m-au chemat la interviu, să dau probe. La fotbal e ceva, la film e altceva. E greu, nenicule. Până am învăţat rolul…mi-a fost foarte greu. Am vrut să cedez după un timp, se stătea mult la filmări şi nu ieşea nimic. Le-am spus, la filmare: Nu mai vin, că vă încurc aici…”Taci mă, nu încurci pe nimeni!” Dar pe urmă mi-a plăcut. M-a ajutat cu stilul lui, Mircea Daneliuc. Ai văzut, eram un ”barosan”, Maricel, cu Jeep, şofer şi bodyguard după mine. Ai văzut ce ghiul aveam, ce lanţ la gât, treabă serioasă…Când am văzut cât aveam de învăţat, nu mai dormeam noaptea! O trezeam pe nevastă-mea şi o puneam să mă întrebe, să repet scenariul…Greu, dom’le…“, a povestit fostul fotbalist, potrivit adevarul.ro, despre experiența filmului ”Legiunea Străină”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI