Informații de ultimă oră despre procesul lui Alex Bodi. Ce s-a întâmplat azi la tribunal

de: Stan Nicu
08 01. 2021

Sunt informații de ultimă oră despre procesul lui Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu. Ce s-a întâmplat azi la tribunal, citiți în articolul de mai jos.

Alex Bodi, declarații despre Bianca Drăgușanu. Ce a putut să spună despre fosta sa soție

Au apărut informații de ultimă oră despre Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu, fiind acuzat de trafic de persoane și proxenetism.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu s-a prezentat la Tribunalul Dolj pentru a afla dacă se va întoarce în spatele gratiilor sau nu. De asemenea, afaceristul din Mediaș este în arest la domiciliu, iar acum magistrații au decis amânarea în dosarul său. Alex Bodi urmează să se prezinte în instanță pe data de 18 ianuarie.

Se mută în Dubai Bianca Drăgușanu?

Întrebat despre decizia Biancăi Drăgușanu de a se muta în Dubai, Alex Bodi a precizat că nu mai vrea să fie asociat cu numele fostei soții. ”Nu lucrez la bancă. Nu mai vreau să fiu asociat cu acest nume sub nicio formă. Indiferent de aspect. Nu mă mai interesează. Sunați-o pe dânsa, nu mă interesează. Întrebați agenții imobiliari, nu știu”, a transmis Alex Bodi.

În plus, avocatul lui Alex Bodi susține că s-a decis amânarea în ambele dosare, pentru a avea timp pentru a se analiza probele. Astfel, până pe 18 ianuarie, data noului termen, Alex Bodi este liber, potrivit spuselor avocatului său.

Procesul lui Alex Bodi, amânat

”Magistrații au decis amânarea. 18 ianuarie, în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile, pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie. Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic.

Alex Bodi este liber, după cum vedeți, și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura arestului la domiciliu rămâne și urmează să fie verificată în termenul din 18′, a precizat avocatul lui Alex Bodi pentru cancan.ro.

Alex Bodi nu disperă

De asemenea, Alex Bodi a precizat că se simte bine și este încrezător că lucrurile se vor rezolva bine în cazul său. Nu a putut să dea prea multe informații despre caz, însă a ținut să sublinieze încă o dată că este nevinovat.

”Mă simt bine, pozitiv. Sunt încrezător”, a transmis Alex Bodi. Afaceristul din Mediaș a evitat să facă alte declarații pentru că nu îi este permis, însă a precizat că va rămâne acasă până la următorul termen de judecată.