Informații de ultimă oră despre Charlene de Monaco. În ce stare se află soția prințului Albert

Informații de ultimă oră despre Charlene de Monaco. În ce stare se află soția prințului Albert
Medicii nu îi dau voie să meargă acasă

Charlene de Monaco, soția prințului Albert, se află internată de urgență din cauza bolii cu care se luptă de câteva luni.

Cum se simte Charlene de Monaco

Charlene s-a retras în Africa de Sud, țara ei natală, unde s-a îmbolnăvit grav și a fost supusă mai multor intervenții chirurgicale. Medicii au vorbit despre starea soției prințului Albert de Monaco.

Charlene de Monaco se află încă de la începutul anului 2021 în Africa de Sud. Ea s-a îmbolnăvit aici de o infecție a sinusurilor, însă starea ei s-a agravat pe parcursul timpului.

A ajuns din nou la spital, după ce medicii au crezut că afecțiunea va putea fi tratată destul de ușor, însă lucrurile nu au mers deloc bine. Prințul Albert a vizitat-o în spital alături de cei doi copii ai lor.

Din păcate, Charlene de Monaco a fost nevoită să sufere o nouă intervenție chirurgicală în urmă cu câteva zile. Operația a durat patru ore.

„Alteţa Sa Prinţesa Charlene de Monaco a fost dusă la spital cu ambulanţă miercuri noapte, după ce s-a prăbuşit din cauza complicaţiilor de la infecţia severă la nivelul nasului, urechii şi gâtului pe care a contractat-o în luna mai. Echipa ei medicală o supraveghează, dar au confirmat că prinţesa e stabilă”, declara, vineri, un reprezentant al prinţesei Charlene de Monaco.

Nu se poate întoarce în Monaco, deoarece medicii nu îi dau voie să călătorească

Momentan, prințesa se află în Cape Town, unde se recuperează după intervenția la care a fost supusă. Ea nu are voie să zboare momentan, iar asta pentru că presiunea atmosferică și altitudinea îi pot afecta auzul.

Charlene de Monaco nu are speranțe să se întoarcă acasă, la Monaco, prea curând. Cel puțin până când starea ei va fi una stabilă și medicii își vor da acordul ca ea să poată călători cu avionul.

Prinţul Albert şi copiii lor au fost alături de prinţesă în timpul convalescenţei. Presa internațională a relansat speculaţii privind divorţul sau despărţirea cuplului, după ce Charlene a lipsit de la începutul anului din Monaco.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI