Informații de ultimă oră despre atacatoarea Mirelei Vaida. Ce a dezvăluit vedeta despre caz

Informații de ultimă oră despre atacatoarea Mirelei Vaida. Ce a dezvăluit vedeta despre caz
Vedeta ”Acces Direct” încă sub efectul evenimentelor din 19 martie

În martie, Mirela Vaida era atacată de o femeie pe platoul emisiunii ”Acces Direct”. Momentul a fost surprins LIVE pe post, iar vedeta a fost în stare de șoc câteva zile. Ulterior au apărut informații despre identitatea femeii, dar și despre posibilii complici ai acesteia în momentul atacului. În ediția de astăzi a emisiunii vedeta a dat noi informații despre dosarul în care aceasta a depus reclamația penală.

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida acuzată de tentativă de omor

Imediat după incidentul din 19 martie, femeia care a pătruns în platoul ”Acces Direct” cu intenția de a o lovi pe Mirela Vaida, era arestată și ulterior supusă unui examen de expertiză psihiatrică. Mirela Vaida, tot în aceeași zi, depunea la Poliția Sector 1 un reclamație penală împotriva agresoarei.

Surse juridice declarau imediat după incident că femeia fusese pusă sub acuzare, încadrarea sa fiind de amenințare și nu tentativă de omor. Ulterior s-a aflat că de fapt ținta reală a agresoarei era Simona Gherghe și nu Mirela Vaida. Cu toate astea, vedeta a fost nemulțumită de încadrarea procurorilor de caz.

În ediția de astăzi a emisiunii ”Acces Direct” Mirela Vaida a venit cu noi informații despre dosarul în care este implicată și în care agresoarea este cercetată în acest moment. Conform declarațiilor vedetei, procurorii au decis să schimbe încadrarea, astfel că agresoarea este acum acuzată de tentativă de omor. Tot Mirela Vaida a mai spus că în acest moment dosarul se află în cercetare la secția Omoruri a Poliției Capitalei.

”Este grav. Și faptul că a fost pe bune confirmă faptul că și încadrarea juridică a fost schimbată în ceea ce privește ce s-a întâmplat aici în platou.

Nu a fost doar amenințare, ci tentativă de omor. Dosarul e la omoruri, la Poliția Capitalei, la Inspectoratul Poliției”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Vedeta ”Acces Direct” încă sub efectul evenimentelor din 19 martie

Deși mai liniștită acum, Mirela Vaida este încă sub efectul evenimentelor dramatice din 19 martie. Atunci o femeie complet goală a intrat în platou cu intenția de a o lovi cu o piatră. Nici până la această oră nu se știe clar cum a reușit să pătrundă în platou, existând speculații că ar fi fost ajutată de cineva.

Pe camerele de luat vederi din afara studioului au putut fi observate mai multe persoane împreună cu agresoarea, mai spune vedeta. La scurt timp după eveniment, acuzată fiind că ar fi înscenat totul pentru audiențe, Mirela Vaida declara:

”Vi se pare că e doar o amenințare când eu propun să fie tentativă de omor. Cu siguranță am terminat aceeași facultate, facultate de drept și eu zic că e tentativă de omor. Amenințarea poate fi dată și de pe cealaltă parte a străzii.

Dumneavoastră de partea cui sunteți? Și mie îmi e milă, dar poate fi un pericol social imediat. Haideți că poate am scăpat de data asta, dar poate doamne ferește data viitoare nu mai scap. Chiar nu ne putem juca cu viața oamenilor. Dacă mie mi s-ar fi întâmplat ceva, pe mine puțin m-ar fi interesat. Putea să mă lovească, putea să mă omoare.”, declara Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI