Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel. În ce stare se află marele actor român

Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel. În ce stare se află marele actor român
Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel. În ce stare se află marele actor român

Noi detali au apărut despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel.

Informații de ultimă oră despre Alexandru Arșinel

Artistul s-a confruntat cu mari problemele în ultima perioada, iar starea lui de sănătate nu a fost cea mai bună. El s-a luptat cu virusul care face ravagii în toată lumea.

Actorul a fost confirmat cu covid-19 și a stat internat în spital pentru a se vindeca. El a fost externat, dar lupta pe care a dus-o cu boala i-a amplificat și celelalte probleme de sănătate pe care le avea.

Alexandru Arșinel a vorbit despre cum se simte după ce s-a luptat cu virusul nemilos. El avea probleme de sănătate mai vechi, iar covid-19 l-a pus rapid la pat.

Acum, el este nevoit să meargă mai des la medic pentru controale și a declarat că starea lui de sănătate este ținută sub control datorită tratamentelor prescrise de medici.

Cum se simte acum marele actor

„Ne descurcăm. Văd că mă lasă în pace. Urmez indicațiile doctorilor legate de pandemie, legate de transplantul de rinichi și legate de tensiune. Toate se adună de la o vârstă, iar la 82 trebuie să fiu și eu mai atent puțin, dacă nu puțin mai mult. Binișor”, a spus Alexandru Arșinel la Antena Stars.

În aceste momente, actorul se află la Sinaia, acolo unde se relaxează. El și-a luat o perioadă de concediu și plănuiește să meargă în vizită la mormântul părinților săi.

„Încerc să dau o fugă până în satul meu natal. Aș vrea să aprind o lumânare la mormântul părinților și o să văd cum mă descurg cu această problemă pentru că este o problemă, îmi e dor să merg la mormântul părinților”, a mai adăugat Alexandru Arșinel.

În luna aprilie a acestui an, Alexandru Arșinel și soția lui au fost internați după ce s-au infectat cu covid-19. Actorul, în vârstă de 81 de ani, a declarat că nu știe de unde a luat acest virus, mai ales că fuseseră amândoi vaccinați cu Pfizer, rapelul fiind la începutul lunii februarie.

Alexandru Arșinel, după ce a fost externat din spital: „Nu știu dacă te refaci vreodată”

„Am avut noroc, nu trebuie să fac un implant mamar și trebuie să mă apăr doar vizavi de această nenorocire. Nu spun că e ceva ușor, dar această pandemie este cumplită. Noroc că am dat peste un grup de specialiști.

Nu înseamnă că ne simțim foarte bine. Nu știu dacă te refaci vreodată cu adevărat. Grija pentru ziua de mâine persistă multe săptămâni. Am mâncat destul de bine. Am avut noroc că au fost copiii pe lângă noi, iar printre primele lucruri pe care le-am făcut a fost să fac un duș fierbinte ca să mă dezintoxic de mirosul de spital, de atmosfera de acolo.

Nu e plăcut deloc. E o teamă pentru ziua de mâine, în caz de unul cedează, ce se întâmplă cu familia. Am avut noroc și de o echipă de medici excepționali și vreau să spun ca avem noroc.

Ea este un om liniștit, un om care împrăștie în jurul ei liniște și calm. Nu este un om agitat ca mine. Suntem de peste 50 de ani împreună și ne leagă multe, e parte din viața mea”, spunea Arșinel la externarea din spital. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI