29 apr. 2020 | 07:56

Informații ANM. Prognoza meteo, miercuri, 29 aprilie 2020: temperaturi deosebit de ridicate și ploi

Vremea Meteo
Informații ANM. Prognoza meteo, miercuri, 29 aprilie 2020: temperaturi deosebit de ridicate și ploi
Prognoza meteo, vineri, 15 mai. Ce temperaturi se vor înregistra în prima zi, după încheierea stării de urgență. Anunțul meteorologilor

Specialiștii de la ANM au emis prognoza pentru miercuri, 29 aprilie 2020. Azi ne așteaptă temperaturi deosebit de ridicate în prima partea a zilei și averse, frecvente descărcări electrice, în cea de-a doua.

Informații ANM. Prognoza meteo, miercuri, 29 aprilie 2020

Vremea va fi caldă astăzi, chiar deosebit de caldă pentru această dată în regiunile sudice și local în cele estice, dar va deveni în general instabilă. În partea a doua a zilei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în vest, centru, nord și la munte, iar spre seară local și în sudul teritoriului.

Vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe arii restrânse vijelii. Ploile vor avea caracter torențial, iar în intervale scurte de timp, pe suprafețe restrânse, cantitățile de apă vor depăși 15…20l/mp și vor fi condiții de grindină. Maximele zilei se vor încadra între 18 și 28 grade Celsius.

  • În București, vremea va fi deosebit de caldă, spre seară sunt posibile averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii. Maxima zilei va fi de 26…27 grade Celsius.

Vremea joi, 30 aprilie

Vremea se va menține caldă, local deosebit de caldă în regiunile extracarpatice, dar și în general instabilă. Local vor fi averse și frecvente descărcări electrice îndeosebi în orele amiezii în nord, centru și nord-est, dar și la deal și la munte, iar pe arii restrânse și în restul zonelor, cu o probabilitate mai mare în sud-est.

Precipitațiile vor avea și caracter torențial așa încât se vor înregistra cantități de apă mai însemnate, iar izolat vor fi posibile căderi de grindină.  Vântul va avea intensificări asociate ploilor, iar cu o probabilitate destul de ridicată, cu precădere în sud-est, pe arii restrânse vor fi vijelii. Maximele zilei se vor încadra între 16 și 28 grade Celsius, ușor mai coborâte în nordul litoralului spre valori în jurul a 14 grade Celsius.

  • În București, vremea se va menține caldă. 10-11 grade vor fi dimineața și 25-26 la amiază, când vor fi și ploi de scurtă durată și descărcări electrice.
Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, dus la ATI. Ar putea fi transferat la Viena
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro