Informații ANM. Prognoza meteo, miercuri, 1 aprilie: răcire bruscă a vremii

Informații ANM. Prognoza meteo, miercuri, 1 aprilie

Specialiștii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 1 aprilie 2020. Meteorologii anunță că vom avea parte de o răcire a vremii, cu precipitații slabe.

Informații ANM. Prognoza meteo, miercuri, 1 aprilie

Miercuri, 1 aprilie, vremea se menține deosebit de rece în toate zonele pentru această perioadă, dar cu precădere în cele sudice, unde vântul va avea intensificări local și temporar, amplificând senzația de frig. Maximele zilei se vor încadra între 2 și 11 grade Celsius, iar minimele între -12 grade Celsius în depresiuni și 2 grade Celsius la malul mării.

Informații ANM. Prognoza meteo, miercuri, 1 aprilie: răcire bruscă a vremii
Vom avea parte de o răcire a vremii, cu precipitații slabe 

Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și sud-vestul țării, unde pe arii restrânse se vor semnala precipitații slabe, ce la munte vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în jumătatea sudică a teritoriului, cu viteze care se vor situa în general între 45 și 55 km/h și va sufla slab și moderat în rest. Spre dimineață, se va produce brumă în nors și centru și local în rest.

Vremea în București

În Capitală, vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie, în special noaptea și dimineața. Maxima zilei de miercuri va fi de 7…9 grade Celsius, iar minima de -2…0 grade Celsius, mai scăzută în zona preorășenească și se va produce bruma. Cerul va fi temporar noros, probabilitatea de precipitații în București va fi redusă, iar vântul va sufla moderat ziua, cu viteze de până la 35…40 km/h, apoi va sufla slab.

Vremea în intervalul 1 – 12 aprilie

Regimul termic prognozat la nivel național va rămâne, în general, normal în intervalul 1 – 12 aprilie, cu excepția datei de 1 aprilie, când valorile termice maxime vor scădea semnificativ în toate regiunile, chiar și cu până la 15-16 grade Celsius, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI