Informații ANM: Cum va fi vremea și ce temperaturi vor indica termometrele, luni, 3 august 2020

Informații ANM: Cum va fi vremea și ce temperaturi vor indica termometrele, luni, 3 august 2020

Vremea va fi călduroasă în sud, cerul va fi variabil, în general, iar ploile își vor face simțită prezența în nordul și centrul teritoriului.

ANM: Vreme frumoasă în sud-vest, temperaturi ridicate în Capitală și ploi în nord și centru

Vremea va fi călduroasă în sud și sud-est, cu cer variabil și temperaturi maxime de 32 de grade Celsius. În nord, centru și est, vor fi înnorări accentuate, averse însoțite de descărcări electrice și vânt cu intensificări. La noapte va continua să plouă în vest, sud-vest și în centrul țării, iar vântul va putea avea scurte intensificări. Minimele se vor încadra între 14 și 22 de grade Celsius.

Vreme bună în Capitală

În București, maxima zilei va fi de 31 de grade Celsius, cu posibilitatea de precipitații 0%. Vântul va sufla cu o putere de 17 km/h, iar cerul va fi senin. Noaptea, termometrele vor indica 16 grade Celsius, cerul va fi senin, vântul va sufla cu o putere de 11 km/h, iar precipitațiile nu-și vor face apariția.

Vreme caldă pe litoral, cu ploi de scurtă durată

Vremea va fi caldă la mare, cu temperaturi de 29 de grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și sunt prevăzute ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat.

Vremea 10 – 17 august

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale acestui interval. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general deficitare, în special în jumătatea vestică a teritoriului. În regiunile sud-estice, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Vremea 14 – 24 august

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile extracarpatice. În rest, vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru acest interval, în toate regiunile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI