Infidelitate la Survivor România 2021? Ce concurentă e acuzată că și-a trădat logodnicul

Infidelitate la Survivor România 2021? Ce concurentă e acuzată că și-a trădat logodnicul
Concurenta de la Survivor România 2021 acuzată de infidelitate. Un coechipier a afirmat că și-a trădat logodnicul

Conflictele din echipa Faimoșilor de la Survivor România se întețesc de la un episod la altul. În cel mai recent, certurile au migrat spre sectorul privat, atingând emoții și declanșând furie și lacrimi. O concurentă a fost ținta unui coleg, care a acuzat-o că i-a acordat atât lui, cât și altui coechipier mai multă atenție decât ar fi normal.

Survivor România 2021. Concurenta acuzată de coechipier că și-a trădat logodnicul. Faimoasa neagă posibila infidelitate

Foamea naște monștri. Un tablou al acestei afirmații s-a văzut aseară, la ”Survivor România”. După câteva scene în care Elena Marin a acuzat că cineva din echipa roșie i-a furat mâncarea din geantă, aceasta, ajutată de Jador, acuză inculpatul, a ajuns la concluzia că Zannidache este cel vinovat. Probe nu s-au găsit, iar tânărul artist s-a arătat deranjat de deducția dansatoarei, așa că, nervos, a trecut la atac și a scos la iveală, în fața grupului, detalii despre viața privată a acesteia, plină de nemulțumiri în ceea ce privește relația de iubire de acasă, susține el.

Zanni a destăinuit și că aceasta le-ar fi făcut lui și lui Cosmin propuneri nepotrivite. La auzul acestor vorbe, faimoasa a dorit să clarifice situația în fața camerei, întrebându-l pe Cosmin dacă vreodată a făcut vreo remarcă în acest sens. Deși karatistul a negat, faptul că Zanni i-a atins un punct nevralgic colegei sale a durut, fiind conștientă de șubrezimea situației amoroase de acasă.

Ea a recunoscut ulterior că relația cu logodnicul ei nu se află în cea mai bună perioadă, dar că au remediat problema înainte de a pleca în Republica Dominicană. Din reacția vedetei, pare că acum se teme de repercusiunile acestei neînțelegeri, existând posibilitatea ca partenerul ei să nu priceapă ce a fost exact la mijloc, afirmând și că, în urma discuțiilor avute acasă, teama că-l va pierde a rămas.

„Teama a rămas”

„Mi-a spus la un moment dat că nu mă așteaptă acasă. Mi-a spus că a fost o impulsivitate, ca în orice relație există lucruri bune și rele. Am remediat această problemă, am ajuns la un numitor comun și mă susține, dar teama a rămas”, spune concurenta.

„E multă suferință din nedreptate, teamă, răutate, ceea ce detest cel mai rău. Să fim răi și să mințim sau să călcăm pe cadavre să ne atingem scopul. Nu am fost de acord cu lucrurile astea”, a completat ea, printre lacrimi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI