Incredibila Simona Halep. Cu cine joacă românca în turul secund de la US Open 2021

Incredibila Simona Halep. Cu cine joacă românca în turul secund de la US Open 2021
Simona Halep, o nouă victorie. Pe cine o să întâlnească în turul secund de la US Open 2021

Simona Halep a reușit! Sportiva a revenit în forță pe terenul de tenis după ce problemele de sănătate au ținut-o departe de marea ei pasiune. Iată că românca s-a calificat în turul secund de la US Open 11, unde o să întâlnească o adversară pe măsură.

Simona Halep, o nouă victorie. Ce a reușit sportiva

Simona Halep, ce ocupă locul 13 în WTA, a reușit să o învingă pe Camila Giorgi, ce se clasează pe locul 36 în WTA cu un scor de 6-4, 7-6(3), calificându-se astfel, în turul secund de la US Open 2021. Se pare că românca se află într-o formă de zile mari!

În continuare, aceasta o să o întâlnească pe Kristina Kucova, locul 111 în WTA, după ce sportiva din Slovacia reușit să o învingă pe Ann Li, ce ocupă locul 69 în WTA. Victoria i-a adus multă încredere Simonei Halep, ce a reușit să depășească problemele medicale.

„Sunt foarte mulțumită cu această victorie, mai ales că ea câștigase în Canada. Am avut ceva probleme medicale, dar m-am simțit bine. Lucrez mult la serviciu, am mai multă încredere.”, a explicat Simona Halep.

Simona Halep, împlinită pe toate planurile. Ce se întâmplă în viața sportivei

Simona Halep s-a întors pe teren după ce a avut de îndurat mai multe probleme ce au ținut-o departe de Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice. Viața sportivei pare să intre pe un făgaș normal, pregătindu-se pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei.

În timp ce sportiva a suferit în ultima vreme pe plan profesional, fiind nevoită să se recupereze după accidentarea suferită la Roma, pe plan personal, ea a înflorit. Simona Halep se iubește cu Toni Iuruc, iar cei doi se pregătesc să își jure iubire eternă în fața ofițerului stării civile.

Sportiva preferă să fie extrem de discretă atunci când vine vorba despre următoarea mutare din viața amoroasă, dar ea a fost dată de gol chiar de Ilie Năstase cu privire la planurile pe care le are alături de alesul său, Toni Iuruc, ce i-a oferit inelul de logodnă.

Ilie Năstase a dezvăluit că de ziua soției sale, Ioana Simion, o să meargă la Constanța pentru a participa la cununia civilă a Simonei Halep. Evenimentul emoționant o să aibă loc chiar pe 15 septembrie, spre bucuria fanilor ce își doreau să știe mai multe detalii.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo.”, a dezvăluit Ilie Năstase, la Kanal D, în emisiunea Teo Show.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe