Incredibil. Ce salariu are un angajat la ENEL cu tot cu bonusuri și sporuri

Incredibil. Ce salariu are un angajat la ENEL cu tot cu bonusuri și sporuri
Ce salariu are un angajat la ENEL cu tot cu bonusuri și sporuri

Enel este un producător și distribuitor multinațional italian de energie electrică și gaze. Enel a fost înființat mai întâi ca organism public la sfârșitul anului 1962, apoi transformat într-o societate pe acțiuni în 1992. În 1999, în urma liberalizării pieței energiei electrice din Italia, Enel a fost privatizată. În prezent se află și pe piața din România. Iată ce salariu are un angajat ce tot cu bonusuri și sporuri.

Salariul incredibil al unui angajat ENEL cu bonusuri și sporuri

Salariile angajaților Enel pot să difere de la job a job, dar și în funcție de vechimea și performanța acestora. Iată ce salariu are un angajat de la MaxBet, pe postul de supraveghetor de sală de jocuri, potrivit undelucram.ro:

Un angajat la Enel, din București, angajat pe funcția de Controlor Financiar, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasează un salariu lunar net în valoare de 4.300 de lei.

Salariul unui angajat Enel

Un angajat la Enel, din București, angajat pe funcția de Analist vânzări, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 3 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 5.000 de lei.  La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună și un bonus de 200 de lei lunar.

Un angajat la Enel, din București, angajat pe funcția de Finance Controler, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de mai puțin de un an, încasează un salariu lunar net în valoare de 8.000 de lei.

Enel – salariul unui angajat

Un angajat la Enel, din București, angajat pe funcția de Call Center Manager, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 3 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 3.000 de lei.

Un angajat la Enel, din București, angajat pe funcția de Inginer, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 4 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 3.500 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună și un bonus de 2200 de lei anual. La acestea se adaugă și alte bonusuri în valoare de 1800 de lei pe an.

Salariul unui angajat Enel cu bonusuri și sporuri

Un angajat la Enel, din București, angajat pe funcția de Call Center Manager, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 3 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.900 de lei.

Un angajat la Enel, din București, angajat pe funcția de Inginer, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 3 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.800 de lei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI