Incident șocant la metroul din Drumul Taberei. Ce a început să cadă din tavan în stația Eroilor 2 VIDEO

Incident șocant la metroul din Drumul Taberei. Ce a început să cadă din tavan în stația Eroilor 2 VIDEO
Incident șocant la metroul din Drumul Taberei. Ce a început să cadă din tavan în stația Eroilor 2 VIDEO

Lansat cu surle și trâmbițe, noul tronson M5 din Drumul Taberei se confuntă deja cu probleme. La două săptămâni de la inaugurare, problemele încep să apară într-una din stațiile noi de metrou.

Incident șocant la metroul din Drumul Taberei

Se pare că locuitorii din Drumul Taberei s-au bucurat cam prea devreme de lansarea noului tronson de metrou. Astăzi, după ploaia de ieri noapte, unul din călători a postat pe rețelele de socializare ce se întâmplă la stația Eroilor 2. Conform acestuia, din tavanul stației a început să curgă apa. Contactați, cei de la Metrorex susțin că este vorba de o avarie de mici dimensiuni și de scurtă durată.

Incident șocant la metroul din Drumul Taberei. Ce a început să cadă din tavan în stația Eroilor 2 VIDEO
M5 Drumul Taberei deschis pe 15 septembrie

Comunicatul oficial Metrorex:

Astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată.”

Ce a început să cadă din tavan în stația Eroilor 2 VIDEO

Nu ar trebui să surprindă aceste detalii având în vedere că zona respectivă a fost cu probleme încă din etapa de construcție. Stația Eroilor 2 a avut probleme cu tasări și scurgeri de apă încă din timpul construcției, dar cei de la Metrorex spuneau că problemele ar fi fost rezolvate.

Pe 15 septembrie, în plină campanie electorală, Ministerul Transporturilor lansa cu mare tevatură noul tronson M5 din Drumul Taberei. Construcția noului tronson a început în 2011 și până acum, la finalizare, a avut o groază de probleme, de la cele legate de structură și până la cele de expropiere din zonele în care s-a construit.

Metroul din Drumul Taberei, la 2 săptămâni de la inaugurare. În imagini vedeți stația Eroilor 2 de pe proaspăta linie M5.Din plafonul tavanului a început să curgă apă, iar momentul a fost filmat de pasageri. Metrorex susține că ar fi o avarie de mici dimensiuni și de scurtă durată. Amintesc că stația Eroilor a avut probleme cu tasări și scurgeri de apă încă din timpul construcției, dar problema a fost atunci rezolvată. Revin cu mai multe detalii când le am. Sursa imaginilor: www.hotnews.ro.Update! Comunicatul oficial Metrorex: Astăzi, 01.10.2020, între orele 07:58 – 08:08, în stația de metrou Eroilor 2, din cauza unei avarii la o conductă de la nivel vestibul, s-au înregistrat ușoare acumulări de apă pe peron, spre zona centrală. Precizăm că circulaţia trenurilor s-a desfășurat în condiții normale, nefiind afectată siguranţa călătorilor. Echipele Metrorex au intervenit operativ pentru remedierea situației, zona respectivă fiind izolată.

Publicată de Vitalie Cojocari pe Joi, 1 octombrie 2020

Cu o lungime de 7,2 km, M5 Drumul Taberei a costat statul român, nici mai mult, nici mai puțin, decât 3,2 miliarde de lei. M5 se întinde pe lungimea a 9 stații, între Râul Doamnei-Eroilor 2. Acest nou tronson este singurul construit după Revoluţie. Așa cum spuneam, costul total al acestei lucrări este de 3, 2 de miliarde de lei, termenul iniţial trebuia de 2015 fiind evansat, din cauza problemelor întâmpinate.

Incident șocant la metroul din Drumul Taberei. Ce a început să cadă din tavan în stația Eroilor 2 VIDEO
M5 Drumul Taberei a avut probleme încă din faza de construcție cu inflitrațiile de apă

Acum, la două săptămâni de la lansare, au apărut primele probleme. De altfel, pe toată magistrala veche incidente de acest gen, cu apa scurgându-se din tavan, sunt regăsite în permananță. Metrorex nu a reușit până acum să izoleze toate aceste găuri și inflitrații în tavanele anumitor stații din magistrala veche. Rămâne să vedem dacă astfel de probleme vor apărea și în celelalte 8 stații de pe noul tronson de metrou.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI