A apărut platforma pe care poți face bani cu mașina pe care o ții mai mult parcată

A apărut platforma pe care poți face bani cu mașina pe care o ții mai mult parcată

Dacă ai mașină și vrei să faci bani de pe urma ei, vei putea să o închiriezi prin intermediul unei platforme ce va fi lansată în curând.  Ideea aparține unor antreprenori care s-au gândit să ducă mai departe conceptul de car sharing.

Platforma lansată de cei doi antreprenori poartă numele de Perpetoo și va fi disponibilă din luna mai în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.  Până atunci, te poți înscrie pe site, dacă vrei ca mașina ta să figureze în căutări.

Platforma se adresează celor care vor să facă bani cu mașina lor (fără să facă Uber), dar și celor care îşi doresc să conducă o maşină atunci când pleacă în concediu, când se deplasează în interes de serviciu într-o altă localitate sau când maşina lor se află în reparaţii.

Potrivit fondatorilor, Perpetoo va avea preţuri mai mici de închiriere faţă de companiile de rent-a-car clasice.

Serviciul va fi disponibil în primă fază în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara, urmând ca apoi să fie extins şi în alte oraşe din România.

În ce condiții îți poți oferi mașina spre închiriere

Dacă te gândești deja că poți face un ban în plus, ar trebui să știi că există niște condiții.   În primul rând, maşina trebuie să fie proprietate privată, să fie fabricată începând cu 2010, să aibă revizia auto, RCA şi ITP la zi, să aibă vignetă valabilă şi să fie echipată corespunzător (roţi de vară/iarnă, trusă medicală, triunghiuri reflectorizante, extinctor, vestă reflectorizantă etc.).

Fondatorii Perpetoo estimează că cei care își vor închiria mașina ar putea câștiga lunar între 1.000 și 4.000 de lei.

Pentru primul an de activitate, platforma estimează că peste 3.000 de proprietari îşi vor pune la dispoziţie o maşină sau chiar mai multe, iar în ceea ce priveşte numărul închirierilor, acesta va depăşi 25.000.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI