„Începem demolarea stadionului”. Reacția furibundă a PCH după meciul umilitor pentru Dinamo București

„Începem demolarea stadionului”. Reacția furibundă a PCH după meciul umilitor pentru Dinamo București
Dezastrul de la Cluj și cum Dinamo București poate trece în Liga a II-a

Aseară pe celebra „Cluj Arena” s-a jucat un meci „pe viață și pe moarte”  între U Cluj și Dinamo București. Finalul meciului, unul dezastruos pentru echipa din Ștefan cel Mare. La fluierul de final tabela de marcaj arăta 2-0 pentru clujeni, iar Dinamo este cu un picior în groapă. Tensiunile au fost la cote maxime, iar reacția fanilor la finalul meciului tur din barajul pentru menținerea în Liga 1 a fost pe măsură.

Dezastrul de la Cluj și cum Dinamo București poate trece în Liga a II-a

Dinamo București, trece prin cea mai neagră perioadă din ultimii 74 de ani de existență fotbalistică. În toți acești ani nu s-a pus niciodată problema unei retrogradări atât de dure ca în acest final de campionat. Meciul tur pentru menținerea în Liga 1 de pe „Cluj Arena” a scos în față, încă odată, problemele pe care echipa le are în ultima perioadă.

Cu un lot extrem de subțiat, în meciul de aseară Dinamo București nu a jucat aproape nimic. De altfel scorul de la finalul meciului a arătat care este realitatea din Ștefan cel Mare. Cu toate astea, Peluza Cătălin Hîldan (PCH) anunță o seară incendiară pe stadionul din Ștefan cel Mare, în meciul retur.

Scorul de 2-0 de aseară și un eventual eșec în retur, ar putea duce Dinamo București în Liga a II-a, cea ce ar fi o premieră a ultimilor ani competiționali. După 74 de ani, Dinamo ar putea să iasă pe ușa din spate a fotbalului românesc. La finalul meciului, fanii echipei l-au tras de urechi pe Gabi Torje, fostul jucător emblematic al echipei. Nemulțumirile fanilor au venit și pe fondul jocului adversarilor, care au avut și o eliminare:

Suporter: Cum, mă Gabi, să nu aveți un șut pe poartă. Mi-am luat și bătaie de la ei (n.r. arată spre jandarmi)

Torje: Vă rog nu mai filmați aici, vreau să discutăm frumos.

Un alt fan, pe fundal: Pune bătaia pe ei, Gabi!

Suporter: Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni va dau gol!

Suporter: În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă bă frate la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!”

PCH: „Începem demolarea stadionului”

Celebra galerie din Peluza Cătălin Hîldan (PCH), la finalul meciului, a anunțat că nu sunt supărați pe jucători, și că vor face un adevărat show incendiar în Ștefan cel Mare. Deși cu rezultate extrem de slabe în ultimele meciuri, PCH a fost alături de echipă, dovedindu-le jucătorilor că încă mai au suportul acestora:

„Duminică începem demolarea stadionului Dinamo! Este singura șansă pentru a întoarce rezultatul. Suntem Dinamo și nu avem voie să punem capul în pământ. Respect celor care au fost la Cluj și au cântat timp de 90 de minute!

La București, ACASĂ, trebuie să umplem stadionul și să-l facem să se cutremure! Să-l facem să cadă, asemeni Ierihonului, sub strigătele și cântecele noastre!”, anunță PCH, conform playsport.ro.

Peluza Catalin Hildan-Dinamo

„Nu e momentul să dăm în jucători! ”

Conștienți de probleme de lot și de lipsa de jucători de calitate, PCH este de părere că, în meciul de aseară, dinamoviștii au încercat să facă față presiunii. Cu toata astea, mai spune PCH, „trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge.”

„Nu e momentul să dăm în jucători! Au fost greșeli, dar am dominat repriza secundă, arătând că suntem echipa mai valoroasă. Am avut două bare și trebuie să sperăm că în meciul de acasă ghinionul se va sparge. Putem întoarce ghinionul și putem întoarce rezultatul!

Nu s-a terminat! Duminică trebuie să arătăm că merităm să fim în Liga 1! Trebuie să strângem rândurile și să fim alături de Dinamo! Toți Câinii, suporteri, foste glorii, dinamoviști al căror nume este legat de acest club, TREBUIE SĂ FIM PREZENȚI! LUPTĂM PÂNĂ LA CAPĂT! PE VIAȚĂ ȘI PE MOARTE!”, se arată în mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

La finalul meciului de la Cluj, Dinamo a acumulat doar 23 de puncte și se află pe locul 8 în clasamentul de play-out, și așteaptă returul în Ștefan cel Mare.