Incendiu violent pe autostradă. Un camion plin cu mobilă a fost distrus de flăcări

Incendiu violent pe autostradă. Un camion plin cu mobilă a fost distrus de flăcări
Incendiu violent pe autostradă. Un camion plin cu mobilă a fost distrus de flăcări

Un incendiu violent a avut loc în Cluj, acolo unde un camion plin cu mobilă a fost distrus complet de flăcări, în timp ce se afla pe autostradă.

Camion distrus de flăcări

Imaginile de la fața locului au fost surprinse de către un alt șofer. Se poate observa cum flăcările au cuprins în totalitate autoutilitara și a distrus complet mașina, împreună cu o mare parte din marfa pe care o transporta.

Șoferul a văzut că ceva nu este în regulă și a reușit să iasă din mașină din la timp. De asemenea, acesta a salvat și o mică parte din marfă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar focul a fost stins fără a se extinde.

Autovehiculul și restul încărcăturii au fost distruse în totalitate. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unei defecțiuni la sistemul de evacuare a gazelor arse de la motor.

Incendiu la un camion pe Autostrada A 4 Ovidiu – Agigea

În cursul zilei de ieri, militarii ISU Constanța au fost chemați să intervină la un incendiu. Acesta a avut loc pe Autostrada A4 Ovidiu – Agigea, km 9, calea 2. Se pare că un cap de tractor al unui camion încărcat cu piatră a luat foc.

În urma incidentului, banda 1 și banda de urgență au fost blocate, iar traficul s-a desfășurat cu greu. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar incendiul a fost lichidat înainte de a se produce o explozie. Pe de cealaltă parte, cabina capului tractor a ars în proporție de aproximativ 70%.

Mecanicul unui tren și șoferul unui camion, transportați la spital, în urma unei coliziuni

Mecanicul unui tren Regio și șoferul unui camion au fost transportați la o unitate medicală, în urma unui impact care a avut loc între cele două mijloace de transport. Trenul circula pe ruta Cruceni – Timișoara, iar în vagoane se aflau 10 pasageri. Mecanicul trenului și șoferul camionului au fost transportați la spital în stare de conștiență.

Accidentul a avut loc la trecerea la nivel de calea ferată între Cruceni și Rudna. La fața locului au intervenit ISU Timiș pentru asigurarea de măsuri PSI și acordarea de prim ajutor persoanelor care au avut nevoie.

Cele două victime au suferit traumatisme ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Timiș, Elena Megherea, aceștia au fost duși la Spitalul Județean Timișoara.

La fața locului au ajuns de urgență două echipaje SMURD, 11 subofițeri și două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare. Traficul rutier a fost blocat timp de câteva ore.

Sursă foto: Antena3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI