Incendiu uriaș în Parcul Tetarom din Cluj-Napoca. Localnicii au primit mesaj RO-Alert la prima oră a dimineții

Incendiu uriaș în Parcul Tetarom din Cluj-Napoca. Localnicii au primit mesaj RO-Alert la prima oră a dimineții
Incendiu Parc Tetarom 1 din Cluj

Incendiile se țin lanț în România, astfel că după incendiul desfășurat ieri la o fabrică de pâine din Constanța, astăzi o nouă explozie a izbucnit la o hală din Parcul Tetarom 1 1, de pe Tăietura Turcului, în municipiul Cluj-Napoca. Din cauza flăcărilor dense, fumul este vizibil în tot orașul, iar oamenii sunt avertizați să nu părăsească locuințele.

Cum s-a produs incendiul

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit în această dimineață, în interiorul unei hale cu o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați, acolo unde mai mai multe firme desfășoară activități comerciale.
Printre acestea, se află și firma Broda, care comercializează produse textile și accesorii auto din piele.

”La Broda comercializăm produse promoţionale personalizate prin broderie, transfer termic sau serigrafie. Avem o experienţă de 8 ani în domeniul personalizării materialelor promoţionale. Avantajul nostru pe piaţă sunt stocurile interne care ne permit să livrăm un produs complet: de la şepci, tricouri, lanyards şi sacose textile până la echipamente de lucru şi accesorii auto din piele, personalizate prin cele mai noi şi eficiente tehnologii”, se prezintă aceștia pe site-ul firmei.

În jurul orei 7.09, localnicii au primit un mesaj de Alertă prin sistemul RO-Alert prin care au fost anunțați d epriducerea unui incendiu cu degajare mare de fum:”Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în parcul tetarom 1 (Taietura Turcului) cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecției rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor ISU Cluj”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri pentru a stinge focul. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

”Incendiu la o hală din parcul Tetarom din mun. Cluj-Napoca, Tăiatura Turcului. Intervin patru autospeciale, două autoscări și un echipaj SMURD. Nu sunt anunțate victime până în acest moment”, au mai transmis pompierii clujeni, potrivit stiridecluj.ro.
În urma ultimului anunț făcut de salvatori, incendiul a fost în cea mai mare parte lichidat, rămânând active doar câteva focare mocnite.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI