Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea

Incendiu la Penitenciarul Rahova! Mai multe persoane au ajuns de urgență la spital. Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea
Un incendiu a izbucnit la Penitenciarul Rahova, acolo unde este închis și Liviu Dragnea.

Un incendiu s-a produs în această dimineață la penitenciarul Rahova, acolo unde este închis și Liviu Dragnea. Panica și teama s-a lansat preț de minute bune în incinta închisorii. De la ce a pornit cu totul?

În ce stare se află Liviu Dragnea?

În urma incidentului produs în această dimineață, în jurul orei 08:00 la Penitenciarul Rahova din Capitală, cinci persoane au fost transportate la Spitalul Floreasca: patru gardieni – trei bărbați și o femeie – și un deținut. Incendiul a fost produs de la câțiva deiținuți care au dat foc la o saltea, din incinta spitalului din penitenciar, potrvit unor surse menționate decare au relatat incidentul pentru Digi24.

„Sâmbătă, 09.11.2019, 3 deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital BucureştiRahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol”, informează Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) într-un comunicat de presă.

Printre răniți nu se regăsește Liviu Dragnea, conform acelorași surse.

Conform unor surse din Administrația Națională a Penitenciarelor, citate de Mediafax, focul a izbucnit într-o secție dedicată consumatorilor de droguri, iar câțiva deținuți ar fi dat foc mai multor obiecte din camera respectivă.

În prezent, Liviu Dragnea își ispășește pedeapsa care se ridică la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Acesta a depus deja cereri pentru a-şi anula această pedeapsă. Dragnea a depus la Curtea Supremă un recurs în casaţie, prin care încearcă să obţină anularea condamnării la închisoare. Aceasta este cea de-a doua cale extraordinară de atac la care apelează Dragnea. Fostul președinte PSD a depus şi o contestaţie în anulare la Instanţa supremă.