10 sept. 2024 | 11:50

Incendiu la mormântul Denisei Răducu. Imagini dezolante cu locul de veci al regretatei artiste VIDEO

Monden
Incendiu la mormântul Denisei Răducu. Imagini dezolante cu locul de veci al regretatei artiste VIDEO
Denisa Raducu

Nu se știu exact motiviele pentru care s-a ajuns aici, dar cert este că a avut loc incendiu la mormântul Denisei Răducu. Din păcate, din imaginile apărute în spațiul public, se poate observa cum locul de veci al regretatei artiste este un adevărat dezastru.

Incendiu la mormântul Denisei Răducu

Sunt 7 ani de când tânăra artistă Denisa Răducu s-a stins din viață, după o luptă crâncenă cu o boală devastatoare. De atunci și până astăzi, atât familia, cât și fanii acesteia, i-au vizitat mormântul.Incendiu la mormântul Denisei Răducu. Imagini dezolante cu locul de veci al regretatei artiste

 

Dar, conform unor imagini publicate recent pe TikTok, se pare că ar fi fost un incendiu la  mormântul Denisei Răducu, iar ceea ce a rămas în urmă este dezolant și un adevărat dezastru.

Din primele concluzii ar fi vorba de lumările lăsate aprinse și nesupravegheate, iar cei care au văzut imaginile au și comentat, unii spunând „Dacă lăsați lumânările nesupravegheate, este neglijență”.

Imagini dezolante cu locul de veci al regretatei artiste

Deși familia a avut grijă de mormântul artistei în toți acești ani, se pare că din cauza inconștienței și a gabei, s-a ajuns la situația dezolantă de astăzi.

Clipul publicat de cineva care i-a vizitat recent locul de veci arată ce a rămas după incendiu, deși în mod normal mormântul era plin de flori și îngrijit. (vezi galeria)

Alții au mers până într-acolo, spunând că acest incendiu este, de fapt, un semn din partea regretatei artiste, plecată dintre noi mult prea devreme, și la o vârstă încă fragedă.

Pe 23 iulie, s-au împlinit 7 ani de la moartea artistei Denisa Răducu

În urmă cu 7 ani, pe 23 iulie artista Denisa Răducu pierdea lupta cu boala, la doar 27 de ani. Nimeni și nimic nu prevestea acest sfârșit atât de brusc al tinerei.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Playtech Știri, tatăl artistei vorbea despre parastasul de 7 ani, dar și despre procesul pentru drepturile bănești din difuzarea pieselor:

„Nu am mai făcut nimic cu procesul, domnul avocat cred că a și uitat de noi.

A zis că o să încerce să se ocupe personal, lăsase probabil dosarul pe mâna unor fete mai tinere, care, culmea, tot pe noi ne luau la rost, dacă mai întrebam ceva. Se împlinesc șapte ani de la decesul fetei și tot nimic, cu acest proces. Deși am plătit actele, tot nu se întâmplă nimic.

Măcar să ne spună cineva că nu se poate face nimic și ne oprim, ca să nu mai cheltuim banii degeaba”, spune Emilian Răducu, cu mâhnire, exclusiv pentru Playtech Știri.

Incendiu la mormântul Denisei Răducu. Imagini dezolante cu locul de veci al regretatei artiste

Familia, prietenii, colegii de breaslă și apropiații resimt și astăzi durerea pierderii, rămânând în urma Denisei Răducu muzica, amintirile și anii petrecuți alături de aceștia.

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro