Incendiu în Spitalul Municipal Sighetu Marmației, cuprins de flăcări. Acoperișul a luat foc. Detalii de ultimă oră

Incendiu în Spitalul Municipal Sighetu Marmației, cuprins de flăcări. Acoperișul a luat foc. Detalii de ultimă oră
Incendiu la spitalul din Sighetu MarmaTiei. Patru echipaje intervin pentru stingerea focului

Ultima oră în România! Un incendiu a izbucnit la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. Acoperișul clădirii a fost mistuit de flăcări. Conform celor de la Inspectoralul pentru Situații de Urgență Maramureș, arde acoperișul unei anexe a spitalului.

Incendiu în Spitalul Municipal din Sighetu Marmației

Panică în Maramureș, după ce Spitalul Municipal din Sighetu Marmației a luat foc. Detașamentul Sighet a intervenit cu 4 echipaje de stingere. Până în acest moment, nu au fost semnalate victime.

La ora 19.00, incendiul a fost lichidat, după ce pompierii au sesizat faptul că acoperișul a ars pe o suprafață de 20 mp de acoperiș. Au fost evacuați 5 pacienți, care erau în Unitatea de Primiri Urgențe și personalul medical.

Din fericire, nu au fost raportate victime. Nu se știe din ce cauze a pornit focul, conform spuselor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

„Incendiul a fost lichidat. Au ars circa 20 de metri pătraţi de acoperiş. Au fost evacuaţi 5 pacienţi, care erau în Unitatea de Primiri Urgenţe şi personalul medical”, a precizat reprezentantul ISU Maramureş.

Un bloc din Arad a luat foc duminică noapte

Duminică, 12 iunie, o garsonieră de la etajul doi al unui bloc din Arad a fost cuprinsă de flăcări, iar clădirea a fost inundată, ulterior, de fum. Potrivit celor de la Agerpres, aproximativ 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost scoși din imobilul care luase foc.

„S-a deplasat Detaşamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, două ambulanţe tip SMURD, una tip C şi una tip B cât şi un echipaj medical SAJ.

După efectuarea recunoaşterii, s-a constatat faptul că incendiul se manifesta într-o garsonieră iar blocul era inundat cu fum. S-a acţionat în paralel pentru lichidarea incendiului cât şi pentru evacuarea locatarilor.

Au fost evacuate 60 – 65 de persoane, zece persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, cinci dintre acestea fiind transportate la spital”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad.