Incendiu în această dimineață într-un bloc de locuinţe din Piteşti. 30 de locatari au fost evacuaţi

Incendiu în această dimineață într-un bloc de locuinţe din Piteşti. 30 de locatari au fost evacuaţi
Incendiu în această dimineață într-un bloc de locuinţe din Piteşti. 30 de locatari au fost evacuaţi

Marți dimineață, un puternic incendiu a izbucnit într-un apartament dintr-un bloc de locuințe din municipiul Pitești. Salvatorii au evacuat în total 30 de locatari.

Incendiu puternic într-un bloc din Pitești

Pompierii au ajuns de urgență la fața locului cu trei autospeciale de stins incendii, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat și o autoscară.

„În apartament se afla proprietarul cu vârsta de 89 de ani, care a fost preluat de către paramedicii SMURD şi transportat la spital. Alte 30 de persoane au fost evacuate de pe scară blocului. Proprietarul prezenta arsuri la faţă şi la un membru superior, în total aproximativ 9% din suprafaţa corpului”, a informat ISU Argeş.

Incendiul se manifesta violent în două dintre camerele apartamentului de la etajul patru, conform aceleiași surse. Totodată, au fost afectate și conductele de apă care s-au și fisurat, din cauza căldurii degajate.

Din cazau conductelor de apă care au fost afectate, apa a ajuns și în câteva apartamente de la etajele inferioare. Din primele verificări efectuate de specialiști, se pare că, cel mai probabil, cauza izbucnirii incendiului a fost o priză defectă, în care era conectat un consumator.

Bărbat găsit mort, după un incendiu izbucnit într-o cameră de hotel

În urmă cu doar câteva zile, duminică, un incendiu a izbucnit în una dintre camerele unui hotel din Focșani, în jurul orei 03:00. Cei care au anunțat pompierii au fost angajații hotelului, conform IPJ Vrancea. După ce au stins incendiul, echipele de intervenție au găsit trupul fără viață a unui bărbat.

Trupul neînsuflețit aparținea unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, potrivit polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea. De asemenea, în camera în care a fost găsit bărbatul nu se mai afla altă persoană, iar ușa era încuiată pe interior.

„Noaptea trecută, în jurul orei 03.00, un apel primit la numărul unic de urgență 112, anunța producerea unui incendiu într-o cameră, situată la etajul 4 al unui hotel din municipiul Focșani. La fața locului s-au deplasat 5 echipaje cu 2 autospeciale de stingere, modulul SMURD (autospecială de descarcerare + ambulanța SMURD) și 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Ajunși la locul intervenției, pompierii militari, concomitent cu operațiunile de localizare a incendiului, au evacuat 3 persoane, alte 15 autoevacuându-se înaintea sosirii pompierilor. După stingerea incendiului, în camera respectivă, a fost identificată o persoană de sex masculin în vârstă de 51 ani, care, din nefericire, era decedată. Cauza probabilă a producerii incendiului este fumatul în timpul somnului”, relatează ISU Vrancea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI