Incendiu de proporții mari în incinta unui restaurant din Brașov. Flăcările s-au extins la două depozite din apropiere

Incendiu de proporții mari în incinta unui restaurant din Brașov. Flăcările s-au extins la două depozite din apropiere
Incendiu de proporții mari în incinta unui restaurant din Brașov. Flăcările s-au extins la două depozite din apropiere

Joi dimineață, pompierii brașoveni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în interiorul unui restaurant. Flăcările s-au extins repede la două depozite de încălțăminte aflate în apropierea restaurantului. La fața locului au ajuns 12 autospeciale.

Incendiu puternic la un restaurant din Brașov

Pompierii au fost informați la ora 3:18 despre producerea unui incendiu la un restaurant situat pe strada Avram Iancu, potrivit ISU Brașov. Aceștia au trimis la fața locului opt autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de descarcerare și două mașini de tipul autoscară.

Incendiul s-a extins repede la două depozite de încălțăminte aflate în vecinătatea restaurantului până au sosit forțele de intervenție. În total, o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați a fost afectată.

Într-un final, pompierii au reușit să lichideze incendiul în jurul orei 07:00. Pagubele materiale sunt mari, însă, din fericire, nu sunt victime, potrivit pompierilor. Aceștia vor stabili cauza producerii incendiului în cursul dimineții.

„În jurul orei 03:18 ISU Brașov a fost informat despre producerea unei incendiu la restaurantul Zorba the Greek situat pe strada Avram Iancu, Municipiul Brașov. ISU Brașov a alocat 8 autospeciale cu apă și spumă,  2 autoscari mecanice , 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de descarcerare.

Incendiul s-a propagat rapid la alte două depozite de încălțămine aflate în vecinătatea restaurantului, până la ajungerea forțelor de intervenție. Suprafața totală afectată aproximativ 800 mp În jurul orei 07:00 incendiul a fost lichidat. Nu au rezultat victimei în urma producerii situației de urgență”, a informat ISU Brașov.

Incendiu la o pensiune din Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit la o pensiune din Tulcea, acesta fiind semnalat în jurul orei cinci dimineața. În urma acestuia, opt persoane s-au autoevacuat. Dintre acestea, cinci persoane, printre care și un copil, au fost transportate la spital.

La fața locului au ajuns trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de lucru la înălțimi și două echipaje SMURD. De asemenea, la incendiu au ajuns în sprijin trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

„În urma evaluării medicale, s-a luat decizia transportării a cinci persoane la spital, o persoană a fost asistată medical la faţa locului, refuzând în final transportul la o unitate spitalicească, iar două nu au avut nevoie de asistenţă medicală. Din cele cinci persoane transportate la spital, patru erau adulţi care prezentau arsuri pe diferite suprafeţe ale corpului şi un copil care avea un atac de panică”, a precizat inspectorul şef al ISU Delta, Dan Petrov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI