Incendiu în Bamboo, Mamaia. Gestul extrem al unui angajat pentru a se salva

Incendiu în Bamboo, Mamaia. Gestul extrem al unui angajat pentru a se salva
Incendiu în Bamboo, Mamaia

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de luni spre marți la fostul club Bamboo din Mamaia. 60 de pompieri au ajuns la fața locului pentru a stinge flăcările care au curpins locația. Un angajat a făcut un gest extrem pentru a-și salva viața.

Incendiu puternic în Bamboo, Mamaia

Un incendiu violent a izbucnit în noaptea de luni spre marți la fostul club Bamboo din Mamaia. Alarma a fost dată în jurul orei 1, când clubul era închis. Înăuntru se aflau doar câțiva angajați care au reușit să iasă la timp din locație. Potrivit digi24.ro, unul dintre aceștia a făcut un gest extrem pentru a-și salva viața. Cuprins de teamă, bărbatul a sărit pe o fereastră. La fața locului au ajuns 60 de pompieri cu șapte autospeciale pentru a stinge flăcările.

Incendiu în Bamboo, Mamaia. Gestul extrem al unui angajat pentru a se salva
Un angajat a sărit pe o fereastră pentru a-și salva viața

”Incendiul s-a manifestat violent. A fost anunțat cu întârziere. Când a ajuns prirma sursă, se manifesta cu violență în interior. Trebuie să intrăm să luam totul, să nu mai rămână nimic și ulterior să stabilim cauza și imprejurările izbucnirii incendiului”, a declarat Gheorghe Daniel Popa, inspector-șef la ISU Dobrogea.

De asemenea, au fost create echipe de căutare, iar pompierii au menționat că, din primele informații, nu există victime. Reprezentanții ISU Dobrogea au explicat că flăcările s-au manifestat puternic dat fiind că în locație erau foarte multe materiale combustibile.

Pompierii s-au luptat cu flăcările șapte ore

De altfel, incendiul a fost atât de puternic încât primii doi pompieri care au intrat în club au avut nevoie de repaus pentru a-și reveni, chiar dacă aveau echipamentul de protecție. Inspectorul-șef ISU Dobrogea a mai notat că trei dintre hidranții din jur nu funcționau, astfel că, pentru potolirea flăcărilor, a fost folosită inclusiv apa din pscina unui restaurant din zonă.

Incendiu în Bamboo, Mamaia. Gestul extrem al unui angajat pentru a se salva
Oamenii scriu pe rețelele de socializare că focul a fost pus intenționat

După ce pompierii s-au luptat cu flăcările aproximativ șapte ore, incendiul a fost domolit în jurul orei 7. Pe rețelele de socializare s-a rostogolit ideea că focul a fost pus intenționat, dar oamenii legii susțin că în urma unei anchete vor afla cauza producerii incendiului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI