Încă un șofer român de TIR a fost găsit mort. Ce avea pe corp când a fost găsit

Încă un șofer român de TIR a fost găsit mort. Ce avea pe corp când a fost găsit
Încă un șofer român de TIR a fost găsit mort.

Atacurile asupra șoferilor de tir au devenit tot mai multe. După ce în urmă cu două săptămâni, Mihai Spătaru, șoferul profesionist de TIR, a fost ucis cu sabia într-o parcare din Franța, un alt român a fost găsit mort, înjunghiat într-o parcare din Italia.

Încă un șofer român de TIR a fost găsit mort

Conform publicației italiene, Mesaggeri Veneto, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost descoperit în după amiaza zilei de luni.

Șoferul român de tir a fost găsit fără suflare în cabina camionului, într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo din provincia Udine, în Friuli-Venezia Giulia.

De menționat căutările șoferului român au început după ce mai mulți colegi au sesizat faptul că el nu mai răspundea la telefon de multe ore. A fost declanșată o operațiune de căutare, în urma căreia a fost găsit camionul bărbatului, care era parcat în zona industrială Rivoli.

Bărbatul a fost găsit fără viață, iar pentru acesta nu s-a mai putut face nimic. Românul avea 50 de ani avea pe corp mai multe răni înjunghiate.

La ora actuală, o anchetă în desfășurare, iar oamenii legii fac cercetări, ca să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Cât despre trupul lui Mihai Spătaru, tânărul şofer român de TIR omorât în Franţa sub ochii soţiei lui, acesta va fi adus joi în România pentru a fi înmormântat creştineşte.

La ora actuală, trupul lui Mihai Spătaru se află în prezent la o morgă din Franţa, unde a fost dus după crimă pentru necropsie, expertiză ce a stabilit exact cum a fost ucis tânărul şofer român de TIR.

George Simion, liderul partidului AUR, s-a întâlnit cu mama lui Mihai Spătaru, la Brăila, şi a anunţat, recent, printr-o postare pe Facebook, că trupul lui Mihai o să fie adus în ţară joi, 27 mai 2021.

Trupul lui Mihai Spătaru va fi adus joi în România

Mama lui Mihai Spătaru a transmis un mesaj tuturor şoferilor români, colegi ai fiului ei, pe Facebook:

“Sunt mama lui Mihăiţă. Eu vă mulţumesc tuturor care aţi fost alături de imne şi pentru ajutorul dat. Aveţi grijă de voi, oameni frumoşi. Drumuri bune şi mă voi ruga în fiecare zi ca Dumnezeu să vă ferească de necaz!”.

Amintim că Mihai Spătaru, tânărul șofer din Brăila, a fost omorât cu o sabie într-o parcare din Franţa, în apropiere de Calais, sub ochii îngroziți ai soției lui. Și comunitatea şoferilor români de TIR a sărit în ajutorul familiei lui Mihai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI