Încă un protest în Piața Victoriei. Ce se întâmplă sâmbătă în București

Încă un protest în Piața Victoriei. Ce se întâmplă sâmbătă în București
Nou protest în Piața Victoriei! Evenimentul are loc mâine, 4 septembrie

Nou protest în Piața Victoriei! Ce se întâmplă în cursul zilei de sâmbătă în București? Românii vor să-și facă dreptate. Cum este intitulat evenimentul și ce cer cetățenii de această dată?

Protest în Piața Victoriei: evenimentul are loc sâmbătă, 4 septembrie

Un nou potest este anunțat în Piața Victoriei din București în cursul zilei de sâmbătă. Acesta este organizat de către comunitata Corupția Ucide, iar evenimentul este intitulat ”Apărăm Justiţia, Cîţu DEMISIA!!”.

Comunitatea în cauză cheamă oamenii în stradă pentru a sancționa derapajele Guvernului pe fondul crizei politice din România. Adunarea va avea loc sâmbătă, 4 septembrie, de la orele 18.00.

Până la momentul transmiterii acestei știri s-au arătat interesați mai bine de 2.500 de oameni. Postarea este însoțită de o fotografie editată în care premierul are în partea de jos a chipului trăsătuile lui Liviu Dragnea.

Organizatorii au susținut în cadrul unui mesaj pe rețelele de socializare că au protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă care nu se zărește astăzi. Aceștia au amintit ulterior promisiunile care nu au devenit realitate ale celor de la putere.

De asemenea, tot ei îl acuză pe premierul țării de utilizarea a 10 miliarde de euro pentru propriile interese. La finele posării organizatorii au subliniat că în România încă există localități care nu dispun de canalizare, apă curentă, gaze sau drumuri.

„Acum a venit rândul lui”

”Am protestat ani de zile pentru o Justiție Independentă. Astăzi, ea este încă o dată asaltată, doar că de data asta de către liberalii care promiteau în campanie că vor face reforme și că ei nu sunt ca PSD!

Florin Cîțu, premierul României, acționează conform propriilor interese și demite pe rând miniștri incomozi, care îndrăznesc să facă acele reforme promise oamenilor care au ieșit ani de zile la proteste.

Prima dată a fost Vlad Voiculescu, demis de la Ministerul Sănătății pe motiv că nu s-a consultat cu premierul care nu răspundea apelurilor, pe nici una dintre căile de comunicație pe care le avea la îndemână, în timp ce motivul real era concursul de la Casele de Sănătate.

Acum a venit rândul lui Stelian Ion, ministrul Justiției, care nu a acceptat să treacă din pix PNDL 3, un program de dezvoltare locală, care în forma actuală nu reprezintă nimic altceva decât un aspirator de bani de la buget și mită pentru primarii care i-ar aduce voturi în lupta internă pentru șefia PNL, lui Cîțu.

10 miliarde de € folosiți de Florin Cîțu pentru propriile interese, iar țara încă n-a ieșit din noroaie. Încă există localități fără canalizare, fără apă curentă, gaze, drumuri. Dar țara nu contează în fața puterii!”, scriu organizatorii pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe