Încă un accident grav în România. Impact puternic între un microbuz și un tir, în Vâlcea. Sunt opt victime

Încă un accident grav în România. Impact puternic între un microbuz și un tir, în Vâlcea. Sunt opt victime
Accident grav între un microbuz și un tir, în Vâlcea!

Accident rutier violent, în Vâlcea! Din păcate, evenimentul s-a soldat cu nu mai puțin de opt victime. Accidentul s-a produs pe DN 64, în zona localității Tătărani. Cum s-a petrecut totul și cine se face vinovat?

Accident grav, în Vâlcea! Impact puternic între un microbuz și un tir

Opt persoane au fost rănite în cursul zilei de vineri, 25 octombrie, într-un accident produs pe DN 64, în zona localității Tătărani, județul Vâlcea. Un microbuz de persoane a intrat în spatele unui TIR care transporta tablă. Polițiștii și echipajele de salvare au sosit la locul incidentului, iar traficul este îngreunat în zonă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a susținut faptul că accidentul rutier a avut loc după-amiză, în localitatea Tătărani, comuna Băbeni, informează news.ro. Opt persoane aflate atât în microbuzul de persoane, cât și în TIR au fost rănite. Șapte dintre ele se aflau în microbuz, iar una în vehiculul de mari dimensiuni. Din fericire, victimele s-au ales doar cu traumatisme ușoare. Vârstele lor sunt cuprinse între 33 și 60 de ani.

Accident la Tatarani ( Babeni) microbuz intrat frontal in tir, 7 raniti, constienti. Mai multe ambulante la fata locului.

Publicată de Televiziunea VTV pe Vineri, 25 octombrie 2019

Ce a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea?

„Toate victimele sunt conştiente şi sunt în drum spre spital. Nu sunt în stare gravă. În total, în urma accidentului au rezultat opt persoane cu traumatisme uşoare. Şapte dintre ele sunt din microbuz şi una din autotren”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu. Acolo au intervenit mai multe echipaje SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ).

Conform Poliției Județene Vâlcea, cauza accidentului ar fi nepăstrarea distanței regulamentare de către șoferul mjicrobuzului. La momentul actual, în zona accidentului traficul este îngreunat și se circulă pe o bandă, alternativ. La începutul lunii, alt accident înfiorător s-a petrecut. Un tir a intrat într-un microbuz care ducea angajați Mega Image la muncă. Din păcate, 10 oameni au murit pe loc, iar alți 7 au fost răniți în urma impactului extrem de puternic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI