Încă o plecare de la Antena 1. Ce lovitură primesc șefii trustului, decizia e clară

Încă o plecare de la Antena 1. Ce lovitură primesc șefii trustului, decizia e clară
vedeta pleacă de la Atena 1, după trei ani

Un nou moment greu pentru redacția Observator, de la Antena 1.  În urmă cu trei ani echipa redacțională Observator primea în rândurile ei o nouă colegă. Anamaria Gudu, cu o prezență încântătore, prelua Observatorul de weekend în urmă cu trei ani. De-atunci prezentatoarea a adus știrile de weekend telespectatorilor Atena 1.

Anamaria Gudu pleacă de la Atena 1, după trei ani

În urmă cu trei ani, în 2018, după ec se lansase la Neptun TV, Anamaria Gudu intra în redacția Observator. Telespectatorii Atena 1 au putut-o urmări de atunci la Observatorul de weekend, ca mai apoi să preia Observatorul matinal al zilelor de weekend.

Timp de trei ani Anamaria Gudu a stat la pupitrul Observator. Anul acesta, însă, la începutul acestei luni, anunța pe contul ei de Instagram plecarea din Antena 1, fără  să precizeze unde va pleca, spunând doar că are câteva proiecte noi.

“Martie este, în acest an, pentru mine începutul anotimpului frumos, dar şi un nou început pentru viaţa mea profesională. Mi-am salutat cu mult drag toţi colegii, care mă sună şi îmi scriu încontinuu, de ieri încoace şi le mulţumesc pentru susţinere şi urări!

Am cunoscut oameni dedicaţi profesiei lor, cu bun-simţ, cu simţul umorului, oameni cu care am multe în comun, oameni cu care voi păstra mereu legătura, pentru ca mi-au intrat la inimă! Vă salut şi pe voi, telespectatorii, care m-aţi lăudat sau criticat, uneori! Toate mesajele voastre au fost constructive şi vă mulţumesc! Unde mă veţi putea urmări de acum încolo vă voi anunţa la momentul potrivit! Pregătesc un proiect minunat, care vă va încânta şi pe voi, cu siguranţă! Love, Anna’, a scris Anamaria Gudu pe Instagram.

De la Neptun TV la Atena 1

Jurnalista Anamaria Gudu a lucrat pentru o bună perioadă de timp la postul local Neptun TV. Aici prezenta, la fel, știrile locale. În 2018 primește oferta celor din trustul Intact Media și se mută în București, unde prezintă pentru o perioadă Observatorul de weekend de la ora 13 și pe cel de la ora 16:00.

După o perioadă ca prezentator al celor două ediții de știri ale zilei, Anamaria Gudu trece la prezentarea emisiunii matinale de weekend de la Atena 1, avându-l ca partener pe Mircea Ivan, plecat și el din Atena 1.

După plecarea acestuia, din martie anul trecut, Anamaria a prezentat singură Obseratorul matinal de la Atena 1. Surse din interoriorul trustului spun că în locul ei, va reveni din concendiul de maternitate, jurnalista Ionela Lucan. Anamaria Gudu și-anunța plecarea pe 1 martie, declarând ulterior:

”Momentan nu m-am decis care va fi următoarea destinație, dar sunt mai multe oferte în discuție”, a declarat Anamaria Gudu pentru Paginademedia.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI