Încă o cântăreață celebră a murit, la început de 2021. A fost și actriță în Star Wars

Încă o cântăreață celebră a murit, la început de 2021. A fost și actriță în Star Wars
Încă o cântăreață celebră a murit, la început de 2021. A fost și actriță în Star Wars

O celebră actriță din Star Wars a murit  cu doar câteva zile înainte să împlinească vârsta de 77 de ani.

Celebra actriță s-a stins din viață la 76 de ani

Actrița și cântăreața de origine australiană Trisha Noble a murit la vârsta de 76 de ani, în urma unei tumori. S-a stins după o luptă cu boala de aproximativ 18 luni, scrie dailymail.co.uk.

Ea a fost cunoscută pentru rolul din Star Wars, unde o interpreta pe Jobal Naberrie. Jobal a fost mama personajului principal Padmé Amidala, interpretat de Natalie Portman. De-a lungul carierei sale, Trisha a scos numeroase hituri, în special în anii ’60 și a jucat în filme de succes.

Trisha s-a născut și a crescut în Marrickville, Sydney. Anterior s-a numit Patsy Ann Noble. Artista și-a început cariera în show-ul australian Bandstand. A apărut în mod regulat în program. Melodiile ei Busy Lips și Good Looking Boy s-au dovedit a fi foarte populare pentru public .

În 1961 a câștigat premiul de „Cea mai bună cântăreață a anului”, la Logie Awards, care este echivalentul australian al premiilor Emmy. Apoi s-a mutat în Marea Britanie și a semnat un contract de doi ani cu Columbia Records.

De la muzică la actorie

Cariera ei de actorie a debutat în Marea Britanie și a avut parte, în calitate de actriță de roluri memorabile în „Carry On Camping”, „Danger Man” și „Death of a Woman”. În 1967 s-a mutat în America, unde și-a schimbat numele în Trisha și a jucat roluri în „The Rockford Files”, „Columbo” și „Buck Rogers în secolul 25”.

În anul 2007 s-a întors în Australia pentru a juca în producția scenică „Sydney din Pippin”. Unul dintre cele mai recente roluri ale sale a fost rolul Miss Jacobs / Mrs Crown în producția australiană „Ladies in Black” în 2017.

Trisha a fost fiica comediantului australian Clarence ‘Buster’ Noble și a cântăreței și dansatoarei Helen De Paul.

Celebra actriță a murit pe data de 23 ianuarie 2021, cu doar câteva zile înainte sa împlinească vârsta de 77 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI