19 aug. 2024 | 13:54

În trecut făcea furori cu frumusețea ei angelică, dar acum este de nerecunoscut. Așa arată Gabriela Spanic la 50 de ani

Monden
În trecut făcea furori cu frumusețea ei angelică, dar acum este de nerecunoscut. Așa arată Gabriela Spanic la 50 de ani
Cum arată Gabriela Spanic la 50 de ani

Gabriela Spanic, actrița din Venezuela, care a devenit faimoasă în întreaga lume datorită rolului său din telenovela „La Usurpadora”, continuă să impresioneze și la vârsta de 50 de ani. Deși a cunoscut faima în anii ’90, când făcea furori pe micile ecrane, Spanic a reușit să se mențină într-o formă fizică de invidiat și să își păstreze frumusețea emblematică.

Cum arată Gabriela Spanic la 50 de ani

Recent, vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini care au stârnit admirația fanilor, aceștia lăudându-i silueta impecabilă și tenul care și-a păstrat aceleași trăsături.

De-a lungul anilor, Spanic a fost implicată în diverse proiecte și a continuat să fie prezentă în lumina reflectoarelor, demonstrând că adevărata frumusețe nu are vârstă. La 50 de ani, Gabriela Spanic este un exemplu de determinare și frumusețe, reușind să rămână o figură relevantă și admirată.

Gabriela Spanic, despre cel mai greu moment al vieții ei

În primăvara anului 2022, Gabriela Spanic a acceptat invitația de a participa la podcastul lui Lucian Viziru, unde a discutat despre un moment extrem de dificil din viața sa. În 2010, asistenta sa personală a încercat să o otrăvească pe ea și pe familia sa.

Gabriela Spanic a povestit în cadrul unui podcast despre cel mai nefericit moment al vieții sale, când a fost otrăvită, trăind o tentativă de omor. Ea a subliniat cât de intens a fost acest episod și că, deși unii au pus la îndoială adevărul poveștii, ea mărturisește că a fost real.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când am fost otrăviți, când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omo, dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult.Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor, lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine, asta se vede și în viitor. Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine, după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu există suferință, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100%. Nu ai griji! Mama mea a murit anul trecut, tatăl meu este în Venezuela. Ei au fost mereu mândri de mine”, a povestit Gabriela Spanic, în cadrul podcastului lui Lucian Viziru.

Digisport.ro
Cristina Neagu, decizie radicală după ce și-a anunțat retragerea din handbal: ”100%, nu!”
Stirile PROTV
Un bărbat a murit după ce dentistul i-a extras 23 de dinți într-o zi, și i-a implantat 12. Greșeala medicală fundamentală
PlaySport
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
ProActual
Formatul Chefi la Cuțite trece de la Antena 1 la PRO TV? Ar fi lovitura anului în televiziune: „Chiar așa este”
EVZ.ro
Plecarea fulger din televiziune a unei vedete. I-au găsit deja înlocuitor
Spynews.ro
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
PRO TV
Elon Musk s-a oferit s-o lase gravidă pe Taylor Swift! Miliardarul mai are 12 copii, iar propunerea bizară i-a șocat toți: ”Ok, o să-ți fac un copil!”
Adevarul
Godină îl critică dur pe polițistul care i-a împrumutat Dianei Șoșoacă motocicleta: „Face mii de euro filmând șoferii și punându-i pe Facebook”
BZI.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce pensie are Adriana Iliescu după o viață petrecută în învățământ: „Nu ne-a fost ușor..."
Parteneri
Distrus de durere în pușcărie. Cum a primit Gabriel Vasiliu vestea morții soției sale în Olanda
Redactia.ro
Karma "împarte" noroc și vești bune acestor 3 zodii, în perioada 12-15 septembrie
Click.ro
ANALIZĂ Cum stau principalii candidați pentru Cotroceni în sondajele de opinie din ultimele două luni
Digi24
Antonia și-a arătat zona INTIMĂ: S-au văzut tatuajul și cercelul de ACOLO! Apariție INCENDIARĂ
Vocea.biz
TRAGEDIE în viața unei foste vedete de la PRO TV! Tatăl copiilor ei a murit brusc. 'Nimeni nu se aștepta la așa ceva'
Unica.ro
Bărbatul care a fost femeie. O poveste de film. Video
EVZ.ro
Imagini de la priveghiul Denisei, una dintre tinerele ucise de ”Șacal”. Tânăra, mama unui băiețel în vârstă de 5 ani, plânsă de apropiați / FOTO
Spynews
Ungurii, umiliți. Ungaria a fost pusă la punct de Comisia Europeană: Profită de războiul din Ucraina
Capital.ro
Ea avea 18 ani, iar el, 33, când au început să formeze un cuplu, iar luna trecută și-au anunțat divorțul! Cum au fost surprinși din nou împreună?
Avantaje
AU INTRAT BANII pe CARD! Decizie pentru SENIORI! Vești bune!
Mediaflux
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ce spune Daniel Ungureanu despre despărțirea pe care ispita Mădălina a anunțat-o cu o zi în urmă. De la ce a pornit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro