În sfârșit, Antonia a vorbit despre nuntă! Ea și Alex Velea sunt de peste șapte ani împreună

În sfârșit, Antonia a vorbit despre nuntă! Ea și Alex Velea sunt de peste șapte ani împreună
În sfârșit, Antonia a vorbit despre nuntă

Sunt împreună de șapte ani, au doi copii dar nu s-au căsătorit. Speculații pe marginea motivului au curs gârlă, dar abia de curând Antonia a dezvăluit de ce nu au trecut prin fața preotului în calitate de mireasă și mire.

„Nunta perfectă e atunci când ești alături de oameni pe care-i iubești necondiționat”

Interviul recent acordat revistei Viva a scos la iveală și adevăratul motiv pentru care cântăreața Antonia și Alex Velea nu și-au oficializat relația: nu a fost cerută încă. Mai simplu de atât ce mai voiați? Artista a vorbit și despre rochia de mireasă:

”Nunta perfectă este atunci când ești alături de jumătatea ta, persoana pe care o iubești necondiționat, de oa­menii dragi ție și te simți bine.”, a spus Antonia.

Din perspectiva ei de viață, Antonia a spus că sceretul fericirii în cuplu e chimia dintre cei doi parteneri. E evident, privindu-i, că între ei există o chimie extraordinară.

”Ne facem de fiecare dată timp pentru noi doi, pentru că așa se păstrează relațiile, cu timp petrecut îm­preună, relaxare. Acesta este un plus în relația noastră, fap­tul că avem o chimie extraordinară” (Antonia).

Adevăratuol motiv pentru care Antonia și Velea nu sunt căsătoriți încă
Adevăratul motiv pentru care Antonia și Velea nu sunt căsătoriți încă

„Mă îmbrac sexy când e cazul”

Fără doar și poate, Antonia este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, astfel că ai spune că e chiar ușor să mențină flacăra pasiunii între ea și Velea. Artista a spus că și ea face eforturi mari pentru a se menține în formă și să mențină, totodată, o relație sănătoasă.

”Sunt eu însămi, îi ofer timp, atenție, îi fac surprize. Am grijă de mine și mă mențin în formă și fresh (păr, față, un­ghii, sală) și mă îmbrac sexy când e cazul. În plus, îmi pla­ce să îi fac surprize din când în când.”, a mai spus Antonia pentru Viva.ro.