Ce fac Alex Velea și Antonia în dormitor, după ce cântăreața și-a pus silicoane. Au făcut totul public

Ce fac Alex Velea și Antonia în dormitor, după ce cântăreața și-a pus silicoane. Au făcut totul public
Adevăratuol motiv pentru care Antonia și Velea nu sunt căsătoriți încă

Faptul că Antonia și Alex Velea fac unul din cele mai îndrăgite cupluri de la noi, este lucru cert. O altă certitudine este și faptul că, atât Antonia, cât și Alex Velea, au o carieră muzicală prolifică. Toate lucrurile le merg bine, atât pe plan profesional, și mai nou și pe plan personal, de familie.

Ce fac Alex Velea și Antonia în dormitor, după ce cântăreața și-a pus silicoane

Reamintim fanilor că în seara de 30 ianuarie, Antonia a fost externată din spital, după ce a suferit o intervenție chirurgicală. Spitalizarea și intervenția a fost ținută secret opiniei publice inclusiv de familia acestei, în frunte cu Alex Velea. Acum, cei doi, nu au mai ținut la secret ce fac în budoar, și au decis să facă public acest aspect al vieții lor de cuplu. Fanii au fost încântați să vadă ce mai fac cei doi, iar Antonia a vorbit, la un moment dat, și despre operația estetică pe care a suferit-o.

„Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”. Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus Antonia.

Au făcut totul public

Acum, după aventura din Asia Express a lui Velea, și după spitalizarea Antoniei, cei doi au postat pe rețelele de socializare (vezi galeria), poze cu ei în spațiul intim al așternuturilor. Fanii, la fel de încântați, au reacționat și i-au felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au de ceva vreme, ba mai mult i-au felicitat și pentru noua achiziție de 500.000 de euro, o casă doar pentru ei și copii.