În ce stare se află Liviu Vârciu. Momente cumplite pentru artist: este oribil ce i s-a întâmplat (exclusiv)

În ce stare se află Liviu Vârciu. Momente cumplite pentru artist: este oribil ce i s-a întâmplat (exclusiv)
Starea de sănătate a lui Liviu Vârciu

Din cauza coronavirusului, Liviu Vârciu a petrecut Crăciunul izolat de familia sa, într-o cameră din vilă. Acum, se pare că artistul v-a putea să își petreacă noaptea de Anul Nou alături de iubita lui și ce doi copii.

În ce stare se află Liviu Vârciu. Momente cumplite pentru artist

Liviu Vârciu a povestit că a ieșit din izolare și că se simte puțin mai bine. Cu toate acestea va avea de tras în următoarea perioadă din cauza coronaviruslui care l-a îngenuncheat.

“Am avut o formă mai ușoară de Covid, dar chiar și așa, analizele mi-au ieșit rău și când am fost depistat pozitiv și acum. Nu am avut gust și miros. Acum ficatul e praf și am rămas cu o pată pe plămâni. Plus ca obosesc foarte repede. Acest virus este unul cât se poate de pervers, te îngenunchează”, a declarat Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Liviu Vârciu preocupat pentru mama lui

Vedeta Antena 1, a muncit din greu în ultima perioadă, la filmările programului pentru Sărbători. În perioada în care Liviu Vâciu a avut coronavirus, a stat în stres, deoarece îi era frică să nu se fi îmbolnăvit și mama lui.

“Fusesem la mama fără să știu că am. Din fericire, mama nu a avut nimic. Nimeni din familie nu l-a luat” după cum spunea Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu – tratament

Liviu Vârciu s-a tratat acasă, urmând tratamentul prescris de medicii de la Institutul ”Matei Balș” din București, care i-au monitorizat starea de sănătate.

“Am fost la spital când mi-am făcut testul și analizele. Apoi am ținut virusul în frâu prin tratament”.

Liviu Vârciu a respectat măsurile de protecție

În ceea ce privește măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus, vedeta a mărturisit că doar o singură dată nu a purtat mască de protecție, pentru aproximativ o oră.

“M-am spălat pe mâini de fiecare dată, am dezinfectant în mașină, pe care l-am folosit, am purtat mereu masca. O singură dată nu am avut-o, fix o oră, și uite ce am pățit!”, a declarat actorul.

Liviu Vârciu – infectat cu Covid-19

Anunțul că este infectat cu covid-19 a fost făcut chiar de către Liviu Vârciu, pe pagina sa se socializare, Instagram. Se pare că și alți colegi de ai săi s-au luptat cu această boală, printre care și: Andrei Ștefănescu și Nea Marin.

“Să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun. E bine că nu imi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum, de Sărbatori, e groasă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI