În ce stare se află Gabriel Cotabiță. Cântărețul, la spital, infectat cu virusul covid

În ce stare se află Gabriel Cotabiță. Cântărețul, la spital, infectat cu virusul covid
Gabriel Cotabiță internat la spital, infectat cu covid

Celebrul solist, Gabriel Cotabiță, în vârstă de 65 de ani, se află internat în spital. Artistul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

În ce stare se află Gabriel Cotabiță. Cântărețul este internat la spital

După ce a fost diagnosticat cu COVID-19, Gabriel Cotabiță este internat în spital. Nu sunt prea multe detalii despre starea sa actuală de sănătate, dar este știut faptul că artistul a avut mai multe probleme care i-au pus viața în pericol. În urmă cu câțiva ani, Gabriel Cotabiță se lupta pentru viața lui după ce a făcut un infarct în sala de sport.

Fiica artistului, Aela a fost cea care a făcut primele declarații la Antena Stars despre starea solistului. Ea susține că familia își dorește foarte mult ca artistul să se însănătoșească și revină cât mai curând acasă. Potrivit acesteia, Gabriel Cotabiță nu suferă de o formă gravă, nefiind intubat și nici la ATI, ci doar necesită să fie monitorizat, scrie Spynew.ro.

”Sperăm să iasă totuși testul negativ cât de curând zilele acestea și să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur și simplu necesită să fie monitorizat, având și alte probleme de sănătate.

El, cu siguranță, s-a protejat știind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanțare, să poarte mască și toate celelalte” a declarat fiica artistului pentru Antena Stars.

Gabriel Cotabiță, despre soția sa Alina

Soția artistului, Alina este cea care l-a convins să meargă în fața altarului pentru a doua oară. După ce solistul a suferit un accident vascular masiv, Alina a fost cea care a făcut ca recuperarea artistului să fie una mai ușoară.

Gabriel Cotabiță vorbește vorbește mereu cu drag despre soția lui. Potrivit cântărețului, motivele care l-au convis să renunțe la burlăcie au fost foarte simple. Atenția de care a dat ea dovadă când el s-a aflat în situație critică, pofta de viață, toate au contribuit la cererea în căsătorie ”după șase ani de relație și o comă”.

”E un om minunat. De-aia am luat-o de nevastă. Pe mine de Alina mă leagă faptul că ne plac aceleași lucruri, aceeași muzică. Mă rog, aceeași mâncare. Și când îți găsești o persoană de genul acesta care mai are și o altă calitate, care te iubește necondiționat, păi atunci trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă asta”, afirma Gabriel Cotabiță în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI